Μαρία Αλιφέρη: «Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω όλα θα τα έκανα διαφορετικά»
Showbiz

Μαρία Αλιφέρη: «Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω όλα θα τα έκανα διαφορετικά»

Η Μαρία Αλιφέρη είναι χωρίς αμφιβολία μια από τις πιο ταλαντούχες και όμορφες ηθοποιούς της Ελλάδας

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για το αν νιώθει πλήρης και αν θα σκεφτόταν να κάνει ξανά κάποια εκπομπή στην τηλεόραση.

-Σε τι φάση σας πετυχαίνω αυτή την περίοδο;

Με βρίσκεις αισιόδοξη, με πίστη στη ζωή και πάντα ενεργή. Κάνω κάποια επεισόδια στο «Άσε μας ρε μαμά» στον ALPHA, διδάσκω διαδικτυακά και ζωντανά και προγραμματίζομαι για θέατρο. Πιθανόν το καλοκαίρι, τώρα περιμένω να καθαρίσει το τοπίο και να γίνει οριστικό και οπωσδήποτε την χειμερινή σεζόν μετά από τόσους αποκλεισμούς λόγω της πανδημίας.

-Έχετε μια αξιόλογη καριέρα με μεγάλες επιτυχίες. Νιώθετε πλήρης;

Πλήρεις μπορούμε να νιώσουμε αν πηγαίνουν όλα καλά στη ζωή μας. Η καριέρα είναι ένα κομμάτι αυτής. Το ουσιαστικό είναι να νιώθω πλήρης στη ζωή μου. Στην δουλειά μου έχω κάνει χίλια πράγματα κι άλλα τόσα θα ήθελα να κάνω. Γενικά τα αντιμετωπίζω όλα χαλαρά. Ναι μεν δουλεύω πολύ αλλά δεν έχω το άγχος να τρέχω όλη την ώρα.

-Υπάρχει κάτι που αν γυρνούσατε το χρόνο πίσω θα κάνατε διαφορετικά;

Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω όλα θα τα έκανα διαφορετικά. Στο λέω αυτό γιατί σε κάθε φάση ζωής τα βλέπεις όλα αλλιώς. Αλλάζει η οπτική στα πράγματα, οι εμπειρίες, οι απόψεις. Δεν ακυρώνω το οτιδήποτε έχω κάνει γιατί αυτά με έχουν φέρει μέχρι εδώ. Ωστόσο είμαι από τους ανθρώπους που δεν κολλάω σε κάτι. Είμαι της άποψης ότι ο ζωντανός άνθρωπος κινείται και μετακινείται. Δεν βάζω κουτάκια στην ζωή μου και δεν κάθομαι μέσα φυλακισμένη.

-Παρουσιάζατε μια από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Γιατί δεν σας είδαμε σε κάποια άλλη εκπομπή μετά;

Γιατί δέκα χρόνια δεν υπήρχαν ιδιωτικά κανάλια, παρά μόνο τα δημόσια από τα οποία ήμουνα κομμένη, πολύ απλά. Μετά έπεσα με τα μούρα στο θέατρο, δούλευα χειμώνα καλοκαίρι ασταμάτητα. Ήμουν μια άλλη μετά από τόσα χρόνια. Όταν διακόπτεται κάτι τόσο απότομα και μετακινείς τις δυνάμεις σου κάπου αλλού, η επανασύνδεση δεν είναι εύκολη. Δεν το θέλουν οι συνθήκες αλλά ούτε κι εσύ ο ίδιος.

-Αν σας πρότειναν τώρα να κάνετε κάποια εκπομπή θα το σκεφτόσασταν;

Η τηλεόραση είναι ένα χωράφι που το αγαπάω. Απλώς ό,τι κάνω θα πρέπει να μου ταιριάζει και να το πιστεύω. Ασφαλώς θα έκανα μια εκπομπή στην τηλεόραση. Ό,τι αφορά τη δουλειά μου ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα μέσα αρκεί σε αυτή την φάση της ζωής μου να μου λέει κάτι. Δεν έχω στεγανά και απαγορευτικά.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved