Μαρία Αλιφέρη: «Ασφαλώς είχα δύσκολες συνεργασίες. Τις αντιμετώπισα με υπομονή και σύνεση»
Showbiz

Μαρία Αλιφέρη: «Ασφαλώς είχα δύσκολες συνεργασίες. Τις αντιμετώπισα με υπομονή και σύνεση»

Η Μαρία Αλιφέρη έχει κάνει μεγάλες επιτυχίες τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο.

Η αγαπημένη ηθοποιός σε συνέντευξή της ανέφερε αν σκέφτηκε ποτέ να ασχοληθεί με κάτι άλλο πέραν της υποκριτικής, αν ξεχωρίζει κάποια συνεργασία της και αν έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση.

-Έχετε σκεφτεί ποτέ να ασχοληθείτε με κάτι άλλο πέραν της υποκριτικής;

‘Όχι ποτέ. Η υποκριτική και η διδασκαλία είναι οι μεγάλες μου επαγγελματικές αγάπες. Βέβαια δεν σημαίνει ότι παράλληλα δεν είμαι και αγρότισσα γιατί αγρότισσα έχω γεννηθεί. Το να ασχολούμαι με την γη και την φύση είναι πράγματα αυτονόητα για εμένα. Είναι πολύ ψυχοθεραπευτικό.

-Έχετε κάνει αξιόλογες συνεργασίες. Υπάρχει κάποια που ξεχωρίζετε;

Πότε δεν μπόρεσα να ξεχωρίσω κάποια συνεργασία μου. Κάθε δουλειά, κάθε συνεργασία την απολαμβάνω κάθε φορά. Όλες ήταν διαφορετικές μεταξύ τους, γεμάτες εκπλήξεις. Δεν μπορώ να αξιολογήσω. Ωστόσο σε κάθε δουλειά μπορώ να σου πω ότι μπαίνω μέσα σαν μαθήτρια, δεν δουλεύω ετοιματζίδικα. Κάθε φορά είναι μια καινούρια αρχή.

-Δύσκολες συνεργασίες είχατε;

Ασφαλώς είχα δύσκολες συνεργασίες. Τις αντιμετώπισα με υπομονή και σύνεση. Έχω μια ενωτική τάση. Πάντα. Δεν είμαι άνθρωπος εκδικητικός. Θα προσπαθήσω να του δώσω να καταλάβει κι αν δεν θα πάω παρακάτω. Δεν πιστεύω ότι πρέπει να βάζουμε τέτοια δηλητήρια μέσα μας.

-Θα μου μιλήσετε λίγο για τη σχέση σε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη;

Είχαμε μια μακρά γνωριμία. Ήταν ένας πολύ ξεχωριστός άνθρωπος.

-Ήσασταν φίλες;

Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη γίναμε φίλες προς το τέλος της ζωής της. Ωστόσο την γνώριζα από τα ξεκινήματά μου. Την λάτρεψε μια ολόκληρη Ελλάδα, ήταν ένα ξεχωριστό πλάσμα. Στο τέλος είχαμε πολλές αλληλο-εξομολογήσεις αλλά είναι προσωπικές και δεν θα ήθελα να επεκταθώ.

-Είστε μια πανέμορφη γυναίκα. Έχετε δεχτεί ποτέ σεξουαλική παρενόχληση;

Έχω δεχτεί σεξουαλικές παρενοχλήσεις στην αρχή της καριέρας μου. Δυστυχώς είναι κάτι που συμβαίνει. Παίζει ρόλο και το πώς το αντιμετωπίζει κάποιος. Ήμουν πάντα ξεκάθαρη και από το σπίτι μου και από άποψη ιδιοσυγκρασίας και εξακολουθώ να είμαι.

-Ποιο είναι το πιο τρελό πράγμα που έχει κάνει κάποιος θαυμαστής για να σας πλησιάσει;

Τι να πρωτοθυμηθώ; Ερχόντουσαν φορτηγά με τριαντάφυλλα στο καμαρίνι μου, άλλος έχει στρώσει ολόκληρο σπίτι από την εξώπορτα μέχρι μέσα με ροδοπέταλα. Έχω ζήσει πολλά τέτοια όμορφα.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved