Μαρία Αλιφέρη: «Δε θέλησα ποτέ να κρεμάσω την προσωπική μου ζωή στα περίπτερα»
Showbiz

Μαρία Αλιφέρη: «Δε θέλησα ποτέ να κρεμάσω την προσωπική μου ζωή στα περίπτερα»

Η ευγένεια και το ήθος της την ακολουθούν σε όλη την σπουδαία πορεία της. Ο λόγος για τη Μαρία Αλιφέρη.

Η αγαπημένη ηθοποιός σε συνέντευξή της ανέφερε αν έχει ερωτευτεί παράφορα, αν έφτασε ποτέ κοντά στον γάμο και αν σε αυτή τη φάση της ζωής της αποζητάει τη συντροφικότητα.

Έχετε ερωτευτεί παράφορα;

Έχω ερωτευτεί παράφορα, ασφαλώς. Με φαντάζεσαι να μην έχω ερωτευτεί; Απλώς πάντα φρόντιζα να παραμένει ιδιωτική. Δεν θέλησα ποτέ να κρεμάσω την προσωπική μου ζωή στα περίπτερα. Ήταν επιλογή. Είμαστε τόσο εκτεθειμένοι σε αυτή τη δουλειά που είχα και έχω την ανάγκη τα υπόλοιπα να τα κρατάω για εμένα. Δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να το καταφέρω αυτό. Με σεβάστηκαν όλοι οι συνάδελφοί σου σε αυτή μου την απόφαση. Χωρίς να κάνω κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια ή να κρυφτώ. Για αυτό εξακολουθώ να πιστεύω ως όποιος θέλει εκθέτει την προσωπική του ζωή, ενώ όποιος δεν θέλει όχι. Τόσο απλά. Ο καθένας κάνει ότι πιστεύει καλύτερο για εκείνον.

-Φτάσατε ποτέ κοντά στον γάμο;

Δεν έφτασα ποτέ κοντά στον γάμο ουσιαστικά. Δεν είμαι κατά του γάμου, απλώς δεν είμαι της άποψης να παντρευτώ και αν δεν πάει καλά χωρίζω. Δεν χωράει αυτό στο δικό μου μυαλό. Πάντα όταν έβλεπα ότι δεν μπορούσα να προχωρήσω με έναν άνθρωπο, έντιμα σταματούσα τη σχέση.

-Στο σήμερα αν βρίσκατε έναν άνθρωπο και ερωτευόσασταν τρελά, θα παντρευόσασταν;

To να τρελαθώ σε αυτή την ηλικία είναι λίγο δύσκολο. Ωστόσο δεν αποκλείω ποτέ τίποτα, είμαι ανοιχτή στα πάντα. Απλά μεγαλώνοντας έχω γίνει πιο επιλεκτική και είναι πιο δύσκολο.

-Σε αυτή τη φάση της ζωής σας αποζητάτε την συντροφικότητα στη ζωή σας;

Θα σου πω πολύ ειλικρινά πως ακόμα και στους μεγάλους μου έρωτες, ήθελα παράλληλα πάντα και χρόνο με τον εαυτό μου. Θεωρώ ότι σε ένα ζευγάρι και οι δυο πλευρές έχουν ανάγκη από το οξυγόνο τους. Με εντιμότητα πάντα ο ένας προς τον άλλον. Όποτε και τώρα τι ίδιο αποζητώ. Μου αρέσει η συντροφικότητα αλλά όπως στην περιέγραψα.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved