Λάκης Λαζόπουλος για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Με το που το είδα έβαλα τα γέλια»
Showbiz

Λάκης Λαζόπουλος για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Με το που το είδα έβαλα τα γέλια»

Super Κατερίνα: Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης της Κατερίνας Καινούργιου με τον Λάκη Λαζόπουλο προβλήθηκε σήμερα (20/4).

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής μίλησε για όλους και για όλα ενώ μεταξύ άλλων σχολίασε και τις καταγγελίες που έγιναν εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

«Εγώ πιστεύω ότι οι Ράδιο Αρβύλα δεν γνώριζαν για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Αυτοί οι άνθρωποι που κάνουν αυτά τα πράγματα δεν τα λένε, είναι μυστικά. Αυτός μέσα στο κεφάλι του ήθελε να είναι εξουσία, να είναι πρώτος. Εγώ με το που το είδα, έβαλα τα γέλια, αλλά ο ίδιος αν βλέπει τον εαυτό του και χαίρεται δεν μπορείς να του το κόψεις. Το πού θα σε χτυπήσει ο ναρκισσισμός δεν μπορείς να το καταλάβεις. Στήριξα τα παιδιά με την έννοια ότι πρέπει να συνεχίσουν το έργο της σάτιρας γιατί αυτό είναι το ενδιαφέρον. Και τους ίδιους τους έχει επηρεάσει. Η δουλειά ενός ανθρώπου που κάνει σάτιρα, είναι να στηρίζει όποιον ακόμα, έχει γνώμη και μπορεί να την λέει», είπε μεταξύ άλλων ο Λάκης Λαζόπουλος στην Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Super Κατερίνα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved