Άντζελα Γκερέκου: Οι αδημοσίευτες φωτό με τον Τόλη Βοσκόπουλο εννέα μήνες μετά το χαμό του
Showbiz

Άντζελα Γκερέκου: Οι αδημοσίευτες φωτό με τον Τόλη Βοσκόπουλο εννέα μήνες μετά το χαμό του

Εννέα μήνες έχουν περάσει από την ημέρα εκείνη που ο Τόλης Βοσκόπουλος βύθισε στο απόλυτο πένθος την Άντζελα Γκερέκου και την κόρη τους, Μαρία με την απώλεια του.

Η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή τους εννέα αυτούς δύσκολους μήνες μακριά του, ανέβασε κοινές φωτογραφίες τους γράφοντας μόνο το «9».

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, που έγραψε τη δική του ιστορία στο χώρο της μουσικής, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 81 ετών στις 19 Ιούλιου και φέτος θα είναι το πρώτο Πάσχα που δεν θα είναι κοντά τους.

Δες τις φωτογραφίες

Η Άντζελα Γκερέκου, ήταν η γυναίκα που έμελλε να τον σημαδέψει όσο καμία άλλη και να του χαρίσει βέβαια και το πολυτιμότερο δώρο της ζωής του, την κόρη του Μαρία που γεννήθηκε ανήμερα τον 15αύγουστο του 2001.

Με την Άντζελα Γκερέκου παντρεύτηκαν το 1996 και από τότε ο Τόλης Βοσκόπουλος απέκτησε την οικογένεια που πάντα ονειρευόταν, έχοντας στο πλευρό του σε κάθε βήμα του τις δύο σπουδαιότερες γυναίκες της ζωής του. Μαζί τους έζησε στιγμές ονειρεμένες σε ένα σπιτικό γεμάτο ευτυχία και αγάπη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved