Συνατσάκη - Στρατής: Το πρώτο κοινό βίντεο από το σπίτι τους – «Τρελάθηκε» το Instagram
Showbiz

Συνατσάκη - Στρατής: Το πρώτο κοινό βίντεο από το σπίτι τους – «Τρελάθηκε» το Instagram

Ο Ίαν Στρατής και η Μαίρη Συνατσάκη είναι full in love.

Ο Ίαν Στρατής και η Μαίρη Συνατσάκη είναι ένα από τα ζευγάρια που αγαπάμε πολύ και το κοινό τους, τους έχει τονίσει πολλές φορές το πόσο πολύ ταιριάζουν μεταξύ τους και το ότι ο ένας έχει βρει στον άλλον το άλλο του μισό, αφού κάθε κοινή τους φωτογραφία, κάτι τέτοιο μαρτυρά.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής έχουν μετακομίσει στο νέο τους σπίτι και πραγματικά νιώθουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Σε δηλώσεις τους, έχουν παραδεχτεί και οι δυο ότι έψαχναν καιρό, ώστε να βρουν κάτι που να ταιριάζει ακριβώς πάνω στα γούστα τους και να μπορούν να νιώθουν και άνετα.

Ωστόσο και οι δύο έχουν αποφασίσει να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και για τον λόγο αυτό δεν έχουμε δει πολλές κοινές τους εμφανίσεις.

Ο Ίαν Στρατής, όμως θέλησε να κάνει την πρώτη του δημόσια ανάρτηση στα social media με τη σύντροφό του, Μαίρη Συνατσάκη.

Πιο συγκεκριμένα δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο απεικονίζονται να ερμηνεύουν το «Love is a beautifull thing» των Vulfpeck.

Δείτε το τρυφερό βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved