Αντίνοος Αλμπάνης: Ο Γολγοθάς με την ασθένειά του και τα μαθήματα ζωής που πήρε!
Showbiz

Αντίνοος Αλμπάνης: Ο Γολγοθάς με την ασθένειά του και τα μαθήματα ζωής που πήρε!

Ο Αντίνοος Αλμπάνης έχει μιλήσει πολυάριθμες φορές για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του,  καθώς και για το πόσο έχει αλλάξει από τότε όλη η ζωή και η κοσμοθεωρία του.

Είναι ένας από τους πολύ γνωστούς ηθοποιούς, ο οποίος έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό, για τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει, τόσο σε θέατρο, όσο σε κινηματογράφο και σε τηλεόραση, αλλά και για την δύναμη ψυχής, που έχει επιδείξει σε καταστάσεις δύσκολες, που σημάδεψαν ιδιαίτερα τη ζωή του.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης έχει μιλήσει πολλές φορές για το πρόβλημα υγείας που είχε στο παρελθόν, λέγοντας ότι ο ίδιος κινδύνεψε πολύ και φοβήθηκε για την πορεία της υγείας του, αλλά και το αν θα πετύχει η θεραπεία.

Ο ίδιος είχε διαγνωστεί πριν από κάποια χρόνια με λέμφωμα, μια μορφή καρκίνου, η οποία επηρεάζει το ανοσοποιητικό σύστημα και είναι αρκετά επικίνδυνη. Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός είχε μιλήσει για τις δύσκολες ημέρες που πέρασε, προσπαθώντας όχι μόνο να διαχειριστεί την ψυχολογική του κατάσταση, αλλά και τους πόνους, που ήταν αποτέλεσμα του καρκίνου.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Είχα να διαχειριστώ τους πόνους μου. Πόνους που δεν έχεις φανταστεί ποτέ ότι υπάρχουν τέτοιου είδους πόνοι. Να θες να ξαπλώσεις και να πονάει το κεφάλι στο μαξιλάρι…» Ο ίδιος, σε κάθε του συνέντευξη συγκλονίζει με τα λόγια του και δηλώνει ξεκάθαρα ότι αυτό που επιθυμεί σε πρώτο χρόνο είναι να δώσει κουράγιο και δύναμη, σε όλους εκείνους, που αντιμετωπίζουν σοβαρότατα θέματα υγείας και βρίσκονται στην διαδικασία της θεραπείας, τονίζοντας κάθε φορά πως εκείνο είναι και το πιο επώδυνο κομμάτι, μιας και δεν ξέρεις ποτέ το αν θα πετύχει η θεραπεία και το αν θα μπορέσει να αποκατασταθεί η υγεία σου.

Ο αγαπημένος ηθοποιός έχει εξομολογηθεί ότι στην αρχή είχε επιλέξει να περνά αυτόν τον Γολγοθά μόνος του, κάτι που μετέπειτα το θεώρησε απόλυτα λάθος, μιας και οι δικοί σου άνθρωποι είναι εκείνοι, που μπορούν να σου δώσουν την δύναμη που χρειάζεσαι, ώστε να κάνεις ένα βήμα παραπέρα και να πορευτείς με αισιοδοξία. Όπως είχε αναφέρει ο ίδιος χαρακτηριστικά:

«Σε προηγούμενα χρόνια δεν θα το μοιραζόμουν καν, δεν θα το επικοινωνούσα αυτό το πράγμα. Αν υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο είπα πως θα βγω και θα μιλήσω για αυτό, είναι για να πάρουν κουράγιο άνθρωποι που μπορεί να ζορίζονται πολύ με αυτό το ζήτημα και φυσικά, να σταματήσει να είναι ταμπού το θέμα του καρκίνου. Δεν είναι ταμπού ο καρκίνος, έχει χτυπήσει όλα τα σπίτια και όλες τις οικογένειες και μπορεί να ξεπεραστεί».

Ο Αντίνοος Αλμπάνης είναι ένας μαχητής της ζωής, που ποτέ του δεν το έβαλε κάτω και όσο και αν η μοίρα δεν ήταν με το μέρος του, κατάφερε να ξεπεράσει τον καρκίνο και να βγει ακόμα πιο δυνατός από αυτό. Αυτό που επιθυμεί είναι να μάθει ο κόσμος ότι τα πάντα μπορούν να ξεπεραστούν, αν φυσικά είναι ιατρικά εφικτό και ότι πρέπει να παραμένουμε ψύχραιμοι και αισιόδοξοι.

Ο ίδιος μεταδίδει το πιο δυνατό και ηχηρό μήνυμα, λέγοντας ότι «Ο καρκίνος δεν είναι ένα θέμα ταμπού, μπορεί να ξεπεραστεί…»

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved