Η Γερασιμίδου αποκάλυψε τα ευχάριστα για την ηθοποιό κόρη της: «Είναι φρεσκοπαντρεμένη»
Showbiz

Η Γερασιμίδου αποκάλυψε τα ευχάριστα για την ηθοποιό κόρη της: «Είναι φρεσκοπαντρεμένη»

Η Ελένη Γερασιμίδου αγαπάει την υποκριτική τέχνη και την υπηρετεί με σεβασμό και συνέπεια πολλά χρόνια τώρα.

Η αγαπημένη ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για την κόρη της η οποία ακολουθεί επίσης το δρόμο της υποκριτικής και για το αν θα ήθελε να αποκτήσει εγγονάκι.

-H κόρη σας και αξιόλογη ηθοποιός, Αγγελική Ξένου, έχει μεγαλώσει μέσα στις θεατρικές σκηνές;

Βέβαια! Πάντα μαζί μας στο θέατρο. Όταν παίζαμε, ήταν είτε σε κάποια αγκαλιά φίλου η συγγενή, αλλά και ξένων ανθρώπων και τους έλεγε «σσσς γιατί μιλάει ο μπαμπάς μου». Ωστόσο δεν μας είχε πει από μικρή ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός, αλλά σε πιο μεγάλη ηλικία.

-Θα θέλατε να αποκτήσετε εγγόνι;

Θέλω πάρα πολύ να αποκτήσω εγγονάκι. Ανυπομονώ να γίνω γιαγιά. Αλλά δεν την ζορίζω, όποτε το θελήσει εκείνη. Είναι φρεσκοπαντρεμένη τώρα, έκανε με τον γαμπρό μου, ο οποίος είναι Παλαιστίνιος, σύμφωνο συμβίωσης. Είναι πολύ καλός και είμαι κι εγώ καλή πεθερά.

-Όλοι στον χώρο έχουν να που μια καλή κουβέντα για εσάς. Πώς το καταφέρατε αυτό;

Είναι αλήθεια αυτό; Δεν ξέρω γιατί μερικοί είναι και περίεργοι. Υπήρξαν και άνθρωποι που έγραψαν λάθος πράγματα για εμένα. Έχουμε φτάσει σε σημείο να φοβόμαστε να μιλήσουμε για να μην πουν ότι είμαστε με τη λάθος πλευρά. Αυτό συμβαίνει και με τον πόλεμο, όπου αν πεις ότι είσαι με τους καταπιεσμένους και εναντίον αυτών που δημιουργούν τον πόλεμο, πέφτουν να σε φάνε. Έγραψα ένα πάρα πολύ αστείο κείμενο προς το Υπουργείο για την απαγόρευση της τέχνης από τη Ρωσία. Όταν δεν είσαι με τον Ζελένσκι σημαίνει ότι είσαι με τον Πούτιν; E όχι. Με κανένα δολοφόνο δεν είμαστε. Κι ένας άνθρωπος που έχει και χιουμοριστική στήλη, δεν κατάλαβε το κείμενό μου και έγραψε ότι αυτοθυματοποιήθηκα επειδή μέσα στα άλλα που είπα, έγραψα κι «ότι επειδή έχω ρωσική καταγωγή δεν πρέπει να παίζω στο θέατρο;». Μπορεί όποιος θέλει να διαβάσει το κείμενό μου στο katiousa.gr και να καταλάβει. Δεν με αγαπούν όλοι λοιπόν, αλλά μου αρκούν αυτοί που με αγαπούν και ευτυχώς είναι πολλοί.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved