Μαντώ: «Την καραντίνα τη βίωσα πάρα πολύ δύσκολα, ειδικά οικονομικά»
Showbiz

Μαντώ: «Την καραντίνα τη βίωσα πάρα πολύ δύσκολα, ειδικά οικονομικά»

Η μαγική φωνή της Μαντώ μας ταξιδεύει πάντα.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια σε συνέντευξή της ανέφερε αν θα ξαναπήγαινε στη Eurovision και πώς βίωσε την περίοδο της καραντίνας.

-«Σκιές και χρώματα» το νέο σας τραγούδι, το οποίο περιέχεται στον νέο σας δίσκο «Βραδινές διαδρομές».

Μετά από αρκετά χρόνια, αποφάσισα να κάνω ένα ελληνικό άλμπουμ, καθώς ασχολούμουν κυρίως με την ξένη δισκογραφία, γιατί εκτός από τραγουδίστρια, η ιδιότητά μου σαν μουσικός και σαν συνθέτρια μου επέτρεψε να κάνω μια παράλληλη καριέρα, ειδικά στην Αμερική. Ωστόσο λόγω της πανδημίας, βρήκα τον χρόνο να ασχοληθώ ξανά με την εγχώρια δισκογραφία, κάτι που το ήθελα πολύ καιρό. Το άλμπουμ περιέχει δώδεκα νέα τραγούδια. Μουσική έγραψα στα περισσότερα μαζί με τον φίλο και μαέστρο τον Αντώνη Σκόκο και στίχους υπογράφω εγώ σε όλο το άλμπουμ. Το «Σκιές και χρώματα» είναι ένα τραγούδι το οποίο με αγγίζει πάρα πολύ βαθιά και με αντιπροσωπεύει 100% στο σήμερα. Πάει πολύ καλά, αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό.

-Καριέρα στη σύνθεση και στην μουσική στην Αμερική. Πώς και δεν κάνατε και διεθνή καριέρα ως τραγουδίστρια;

Μόλις τελείωσα το Λύκειο, πριν κάνω καριέρα στην Ελλάδα, είχα φύγει στην Αμερική για να ζήσω εκεί μόνιμα, καθώς μεγάλωσα με ξένα ακούσματα. Σπούδασα έναν χρόνο εκεί και με το που ξεκίνησα να έχω κάποιες επαφές και να κάνω πράγματα, με κάλεσε η Minos EMI από την Ελλάδα να κάνω τον πρώτο μου δίσκο. Επέστρεψα με την σκέψη ότι θα ξανά φύγω, αλλά είχα πολύ μεγάλη επιτυχία και με κράτησε εδώ. Ωστόσο πηγαινοερχόμουν, κάνοντας παράλληλα, όπως σου είπα, πράγματα και στην Αμερική.

-Θα ξανά πηγαίνατε στη Eurovision; Τι θα θέλατε να γίνει διαφορετικά;

Θα ξανά πήγαινα στη Eurovision, γιατί είναι μια φανταστική εμπειρία, ένα γεγονός που σε γεμίζει μόνο χαρά. Και τότε που πήγα, παρόλο που δεν πήραμε καλή θέση, πράγμα το οποίο φυσικά δεν οφείλεται ούτε σε εμένα, ούτε στο τραγούδι, καθώς όπως ξέρουμε δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος, αυτό που με ενδιέφερε είναι ότι κέρδισα τις εντυπώσεις και ακόμα συζητιέται η συμμετοχή μου.

-Επαγγελματικά έχετε κάποια άλλα σχέδια;

Λόγω της πανδημίας, ήμασταν πάρα πολύ περιορισμένοι τα τελευταία χρόνια, παρ’ όλα αυτά, τη χρονιά που πέρασε έκανα πολύ πετυχημένες εμφανίσεις και με την παρέα των ‘90s, αλλά και με την νεότερη γενιά, όπως τις Μέλισσες. Μου αρέσει να συμβαδίζω με την εποχή μου. Έρχονται πολύ όμορφες συναυλίες.

-Η πανδημία επηρέασε πολύ τον καλλιτεχνικό χώρο. Πώς το βιώσατε εσείς όλο αυτό;

Την καραντίνα την βίωσα πάρα πολύ δύσκολα, ειδικά οικονομικά. Ξαφνικά σταματήσαμε να δουλεύουμε. Τα έβγαλα πέρα με βοήθεια από γονείς και φίλους, δεν υπήρχε άλλος τρόπος. Είναι τραγικό αυτό που περάσαμε και δυστυχώς ακόμα δεν έχει τελειώσει.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved