Συγκινεί η Καραβάτου:Έβαψε αυγά με τα παιδιά της, αφιερωμένα στη γιαγιά που δεν είναι πια κοντά τους
Showbiz

Συγκινεί η Καραβάτου:Έβαψε αυγά με τα παιδιά της, αφιερωμένα στη γιαγιά που δεν είναι πια κοντά τους

Το πρώτο Πάσχα χωρίς τη μαμά της θα περάσει φέτος η Κατερίνα Καραβάτου.

Μεγάλη Πέμπτη σήμερα και το έθιμο θέλει το πρώτο βάψιμο των Πασχαλιών αυγών. Η παρουσιάστρια παρέα με τα δυο της παιδιά έβαψε αυγά τα οποία και αφιέρωσε στη μαμά και γιαγιά του Αριώνα και της Αέλιας.

Μοιράστηκε τη φωτογραφία και το μήνυμά της συγκίνησε ιδιαίτερα.

«Αφιερωμένα στη γιαγιά μας που για πρώτη φορά δεν είναι εδώ μαζί μας για να βάψουμε τα αυγά μας, σύμφωνα με τις συμβουλές της. Όμως ήταν σα να είναι εδώ και αυτό ήταν κάτι που νιώσαμε όλοι μας, μικροί και μεγάλοι! Η Αέλια και ο Αρίωνας ήταν οι πιο σπουδαίοι βοηθοί. Απλώς υπέροχοι! Καλή Ανάσταση σ όλους! Εύχομαι όπως την ονειρεύεστε!», έγραψε στη λεζάντα.

Δες τις φωτογραφίες

«Για να δούμε τι μπορώ να γράψω κάτω από μια φωτογραφία στα social media για τη μαμά μου? Αυτομάτως σκέφτομαι γιατί πρέπει να γράψω κάτι στα social media για τη μαμά μου. Γιατί πως αλλιώς θα συνεχίσω, ξέρω γω, ενώ έχει συμβεί αυτό που καθορίζει τα πάντα και να κάνω ένα άσχετο ποστ? Και πως μπόρεσα να το κάνω ας πούμε για τον μπαμπά μου? Σωστά. Μπα. Λάθος. Τώρα ξέρω καλύτερα.

Οχι. Δεν ξέρω καλύτερα. Τώρα είμαι αλλιώς. Θα γράψω μόνο ότι σκεπτόμενη ποια φωτογραφία θα ήθελα να θυμάμαι από εκείνη, είναι η φωτογραφία που θα ήθελε να θυμάται η μαμά, τον μπαμπά μου. Από τη βάφτιση της Αέλιας. Μόνο αυτό. Τα υπόλοιπα τα καταλαβαίνετε όλοι. Τα υπόλοιπα δικά σας και δικά μου.», ήταν η πρώτη ανάρτηση της παρουσιάστριας μετά το χαμό της μαμάς της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved