Βανέσσα Αδαμοπούλου: Η εξομολόγηση για το χωρισμό της από τον Παπαζήση - Η σχέση τους σήμερα
Showbiz

Βανέσσα Αδαμοπούλου: Η εξομολόγηση για το χωρισμό της από τον Παπαζήση - Η σχέση τους σήμερα

Για την χωρισμό της από τον Ιωάννη Παπαζήση, μίλησε μεταξύ άλλων η Βανέσσα Αδαμοπούλου στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη σχέση τους μετά την απόφαση του χωρισμού ενώ όπως είπε αν της γινόταν πρόταση να παρουσιάσει μαζί του εκπομπή θα το έκανε.

«Με τον Ιωάννη είναι πολύ καλά τα πράγματα. Κάποια πράγματα κάνουν τον κύκλο τους. Όλα στη ζωή κάνουν τον κύκλο τους και ολοκληρώνονται. Σε κάθε χωρισμό οφείλουν και οι δύο να σέβονται την ιστορία τους.

Επειδή σεβόμαστε την ιστορία μας και αυτό που είχαμε και έχουμε, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το αντιμετωπίσουμε αυτό. Η αγάπη δεν τελειώνει αλλά όλο το άλλο κομμάτι είναι πολύ προσωπικό. Αν μου γινόταν πρόταση για εκπομπή με τον Ιωάννη θα το έκανα… εκείνος δεν ξέρω!», είπε η ίδια.

Δες το βίντεο


Θυμίζουμε πως ο Ιωάννης Παπαζήσης σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε πει:

«Την Βανέσα την θαυμάζω, την αγαπάω, τα πάντα. Ήταν και είναι η γυναίκα της καρδιάς μου. Η γυναίκα που αγάπησα περισσότερο στη ζωή μου, έτυχε να μείνει έγκυος και τι πιο ωραίο από το να κάνετε μαζί ένα παιδί και να προχωρήσετε και να εξελιχθεί αυτή η σχέση. Υπάρχει υγεία σε αυτή τη σχέση. Ό,τι και να συμβεί στη ζωή μας, υπάρχει αυτό. Τα βλέπουμε πολύ απλά τα πράγματα και εμένα με ικανοποιεί αυτό»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved