Αλεξάνδρα Ούστα: Η επιθυμία για δεύτερο παιδί, η ζωή με τον ηθοποιό σύζυγό της και ο Σάκης Μπουλάς
Showbiz

Αλεξάνδρα Ούστα: Η επιθυμία για δεύτερο παιδί, η ζωή με τον ηθοποιό σύζυγό της και ο Σάκης Μπουλάς

Η Αλεξάνδρα Ούστα εκτός από ταλαντούχα ηθοποιός είναι και μία υπέροχη σύζυγος και μητέρα.

Η ίδια σε συνέντευξή της ανέφερε πώς είναι να συνυπάρχει και στη ζωή και στην ίδια δουλειά με τον σύζυγό της, αν είναι συμφιλιωμένη με τον χρόνο και αν την ενοχλεί που την ρωτούν συνέχεια για τον Σάκη Μπουλά.

Πώς είναι να συνυπάρχετε και στη ζωή και στην ίδια δουλειά με τον σύζυγό σου Γιάννη Σαρακατσάνη;

Μια χαρά είναι. Τον Γιάννη τον θαυμάζω και τον καμαρώνω από πριν γνωριστούμε. Λατρεύω τον τρόπο σκέψης του και το πόσο καλός είναι σε αυτό που κάνει. Έτυχε αργότερα να δουλέψουμε και μαζί σε παραστάσεις του. Υπήρχαν φορές που περάσαμε φανταστικά και άλλες που υπήρχαν μικροεντάσεις, αλλά είχε κι αυτό ενδιαφέρον. Γιατί μιλούσαμε γι’ αυτό και δεν το «βάζαμε κάτω από το χαλί». Όπως κάνουμε σε κάθε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει. Υπάρχει κατανόηση μεταξύ μας και ο Γιάννης είναι πολύ συζητήσιμος και ανοιχτόμυαλος.

Είσαι συμφιλιωμένη με τον χρόνο που περνάει;

Τον χρόνο τον φοβάμαι λίγο λιγότερο απ’ ό,τι παλιότερα. Αυτό που λένε ότι δεν έχει σημασία πόσο είσαι, αλλά πόσο αισθάνεσαι είναι πολύ τετριμμένο πια, μέχρι να το αισθανθείς εσύ ο ίδιος. Το σώμα κάποιες φορές δεν μπορεί να ακολουθεί τους ρυθμούς της καθημερινότητας, ειδικά με το παιδί, αλλά όλο αυτό με κάνει να ξανανιώνω συναισθηματικά. Απολαμβάνω αυτή την περίοδο στην οποία βρίσκομαι.

Είσαι από τις γυναίκες που θα προσέξεις τη διατροφή σου, θα κάνεις γυμναστική, κλπ.;

Δυστυχώς όχι. Όλες οι προσπάθειές μου να πάω γυμναστήριο, μέχρι τώρα, ήταν αποτυχημένες. Τουλάχιστον προσπαθώ να βάλω ένα πρόγραμμα και να περπατάω, να κάνω βόλτα με τον μικρό, να κάνω ψώνια, κλπ. Τώρα έρχεται και καλοκαίρι, θα πηγαίνουμε στη θάλασσα και ίσως κάποια στιγμή και στο γυμναστήριο.

Υπάρχουν σκέψεις για δεύτερο παιδί;

Είμαστε χαλαροί. Δεν έχουμε πρόβλημα αν μας προκύψει, θα χαιρόμασταν πάρα πολύ. Αλλά όλα γίνονται ή δεν γίνονται για κάποιο λόγο.

Σε ενοχλεί που σε ρωτούν συνέχεια για τον Σάκη Μπουλά;

Πρόσφατα κι εγώ βρήκα αν με ενοχλούσε και τι ήταν αυτό που με ενοχλούσε. Ναι με ενοχλούσε σε έναν μεγάλο βαθμό. Πια, έχουν περάσει κάποια χρόνια, έχω παντρευτεί, έχω δημιουργήσει οικογένεια. Δεν αντιλαμβάνομαι τι νόημα έχει να ανασύρουμε πράγματα από το παρελθόν. Με ενοχλούσε παλιότερα, γιατί κι εγώ μπορεί να μην είχα στη ζωή μου σημαντικές κατακτήσεις κι έτσι αισθανόμουν λίγο μειονεκτικά. Τώρα πια νιώθω πιο άνετα να μιλήσω γι’ αυτό, γιατί είναι τακτοποιημένο μέσα μου και έχω προχωρήσει στη ζωή μου.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο «μάθημα» που έλαβες από τον Σάκη Μπουλά;

Ήταν πάρα πολλά…. Ένα από αυτά είναι ότι έμαθα να ζω τη ζωή στο έπακρον. Γιατί κάθε μέρα είναι διαφορετική και δεν αξίζει να την χαραμίζω ανούσια.

Πηγή:ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved