Ελένη Φουρέιρα: Με αυτά τα τρία tips εξαφανίζει την κυτταρίτιδα
Showbiz

Ελένη Φουρέιρα: Με αυτά τα τρία tips εξαφανίζει την κυτταρίτιδα

Η Ελένη Φουρέιρα διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της ελληνικής σοουμπίζ.

Μάλιστα, με κάθε της εμφάνιση μαγνητίζει όλα τα βλέμματα και «κόβει» την ανάσα σε όποιον την κοιτά. Όλοι είναι πεπεισμένοι πως δεν έχει κανένα είδος ατέλειας. Η ποπ τραγουδίστρια, ωστόσο, τους διαψεύδει κατηγορηματικά, αφού δεν φοβάται να παραδεχθεί πως έχει και η ίδια έχει κυτταρίτιδα.

«Αγαπώ το σώμα μου. Αγαπώ, τις ραγάδες μου. Αγαπώ την κυτταρίτιδα μου. Είμαι γυναίκα», έχει δηλώσει, αποκαλύπτονται πως είναι μία γυναίκα χωρίς ταμπού και ανασφάλειες. Βέβαια όσοι την έχουν δει από κοντά με μπικίνι, μαρτυρούν πως το κορμί της μοιάζει αψεγάδιαστο. Η απάντηση στο πως τα καταφέρνει να «εξαφανίζει» την κυτταρίτιδα της, είναι απλή. Η Ελένη Φουρέιρα χρησιμοποιεί 3 στρατηγικές που εγγυώνται σίγουρα αποτελέσματα, ώστε στο πέρασμα της να προκαλεί επιφωνήματα θαυμασμού.

Οι τρόποι αντιμετώπισης που εφαρμόζει η Ελένη Φουρέιρα είναι:

1. Απολέπιση

Η τραγουδίστρια έχει επιλέξει να κάνει συχνά απολέπιση με κάποιο αντικυτταριδικό scrub, απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του δέρματος της στέλνοντας έτσι σήμα στο σώμα της να τα αντικαταστήσει. Με αυτόν τον τρόπο, αναγεννώνται νέα, υγιή και ισχυρά κύτταρα, εξοπλισμένα για να αντιμετωπίσουν την κυτταρίτιδα. Επιπλέον, όταν κάνα απολέπιση, αυξάνει την αποτελεσματικότητα των τοπικών θεραπειών που εφαρμόζει στην εκάστοτε περιοχή.

2. Μασάζ

Το κλασικό μασάζ αδυνατίσματος έχει δείξει ότι φέρνει πολύ καλά αποτελέσματα στην καπιτονέ όψη, ενώ αν επαναλαμβάνεται συχνά μέσα στη βδομάδα, τόσο το καλύτερο. Η Ελένη Φουρέιρα το γνωρίζει πολύ καλά αυτό και γι’ αυτόν τον λόγο χρησιμοποιεί ειδικά λάδια μασάζ που εκτός του ότι μυρίζουν υπέροχα, τις φτιάχνουν τη διάθεση και της αφήνουν μία εξαιρετικά απαλή επιδερμίδα.

3. Dry Brushing

Το στεγνό βούρτσισμα της επιφάνειας του δέρματος της Ελένης Φουρέιρα σε αργό ρυθμό και για περίπου 4-5 λεπτά, με μια μεγάλη βούρτσα σώματος πριν μπει στο ντουζ έχει πολλά οφέλη για το σώμα της. Ένα από τα πιο βασικά είναι πως απολεπίζει το νεκρό δέρμα. Όπως με όλες τις μεθόδους απολέπισης, το στεγνό βούρτσισμα απομακρύνει τη βρωμιά και τη λιπαρότητα της ημέρας καθώς και τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. Το αποτέλεσμα είναι αυξημένος κυτταρικός κύκλος και πιο λαμπερό, λείο δέρμα.

Πηγή:ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved