Ιωάννα Παλιοσπύρου- Η επίθεση με βιτριόλι, το «βουνό» της αποκατάστασης και η δύναμη ψυχής!
Showbiz

Ιωάννα Παλιοσπύρου- Η επίθεση με βιτριόλι, το «βουνό» της αποκατάστασης και η δύναμη ψυχής!

H Ιωάννα Παλιοσπύρου, έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως ένα κορίτσι με αξεπέραστη δύναμη, μιας και νιώθει ότι η ζωή της έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία, την οποία και άδραξε με τον καλύτερο τρόπο.

Πρόκειται για μια από τις υποθέσεις, που έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο, όταν τον Μάιο του 2020, η ίδια υπέστη -κάτω από γραφείο, όπου εργαζόταν- επίθεση με βιτριόλι από την Έφη Κακαράντζουλα.

Από εκείνη την τραγική ημέρα, η ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου άλλαξε οριστικά, με τίποτα να μην είναι ίδιο, μιας και εικόνα της ήταν άλλη και δεν ήξερε αρχικά αν θα καταφέρει να ζήσει, από τα εγκαύματα, που έφερε το σώμα της. Οι γιατροί, μετά από τιτάνια προσπάθεια, κατάφεραν να ελέγξουν κάπως την κατάσταση, με την Ιωάννα Παλιοσπύρου να την περιμένει ένας πολύ μεγάλος Γολγοθάς, για την αποκατάσταση της υγείας της.

Από εκείνες τις πρώτες ημέρες μετά την επίθεση, στο μυαλό της Ιωάννας Παλιοσπύρου ηχούσε μόνο μια ερώτηση, η οποία δεν ήταν άλλη από το «Γιατί;», μιας και η ίδια δεν μπόρεσε μέχρι και σήμερα να πιστέψει το κίνητρο της επίθεσης, η οποία και θεωρείται εγκληματική ενέργεια, μιας και το θύμα, θα μπορούσε πολύ εύκολα να είχε χάσει την ζωή του.

Η Ιωάννα είναι ένα παράδειγμα γυναίκας, όπου ο δυναμισμός της όμως δεν τις επιτρέπει ποτέ να πέφτει ψυχολογικά, μιας και γνωρίζει, από την αρχή, ότι ο αγώνας της θα είναι μεγάλος και σκληρός, αλλά αυτό που επιθυμεί όσο τίποτα είναι αν βγει νικήτρια και να καταφέρει να αποκαταστήσει την υγεία της.

Η ίδια, εμπιστευόμενη πάντοτε την επιστήμη και τους εκπροσώπους της, προσπαθεί να αποκαταστήσει τις πληγές που της άφησαν εκείνα τα εφιαλτικά δευτερόλεπτα. Μέχρι και σήμερα, η Ιωάννα, έχοντας πάντα στο πλευρό της την οικογένειά της και τα αγαπημένα της πρόσωπα, έχει υποβληθεί συνολικά σε 11 χειρουργεία, με το τελευταίο να έχει προκύψει από κάποια επιπλοκή, που της δημιούργησε μια μόλυνση.

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια της Μάριας Καλοφώνου, την γιατρού που χειρουργεί και μετέπειτα φροντίζει την Ιωάννα, η οποία είχε αναφέρει χαρακτηριστικά, λίγο μετά τον 11ο χειρουργείο: «Η Ιωάννα επιμένει, δεν τα παρατά. Όσο περισσότερο τη ζω και την χειρουργώ, συνειδητοποιώ ότι στο τέλος θα βγει νικήτρια. Το θέλει η ίδια, έχει πείσμα και θέληση για ζωή. Είχαμε μία ατυχία, ένα μικρόβιο μας έκανε ζημιά και μας έφερε λίγο πίσω χρονικά. Κάναμε ακόμη ένα χειρουργείο. Το ενδέκατο και συνεχίζουμε»!

Η Ιωάννα έχει κάνει πολυάριθμες δημόσιες εμφανίσεις, με το στυλ της να κλέβει τις εντυπώσεις, με πρωταγωνιστή φυσικά την μάσκα της, την οποία και εύχεται να αποχωριστεί πολύ πολύ σύντομα. Η ίδια είναι ένα παράδειγμα δυναμικής γυναίκας και αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους ανεξαιρέτως, με την πηγαία αισιοδοξία και την στοχοπροσήλωσή της στο ότι όλα στο τέλος θα πάνε καλά.

Μπορεί η καταδίκη της γυναίκας, που της επιτέθηκε, να τη γέμισε με το αίσθημα της δικαίωσης, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει για την Ιωάννα ακόμη, μιας και έχει πολύ δρόμο να διανύσει ακόμα, για να επουλωθούν τα τραύματά της και να αποκατασταθεί πλήρως η υγεία της. Ωστόσο, αυτό που την κρατά να συνεχίσει αυτόν τον δύσκολο δρόμο είναι η θέλησή της για ζωή και η αγάπη της για όλα αυτά, που υπάρχουν γύρω της.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved