Ντενίση: Με την Ουκρανία είναι η πρώτη φορά που η Ευρώπη ενώθηκε. Τι έκανε για Κύπρο, Σμύρνη, Πόντο;
Showbiz

Ντενίση: Με την Ουκρανία είναι η πρώτη φορά που η Ευρώπη ενώθηκε. Τι έκανε για Κύπρο, Σμύρνη, Πόντο;

Είναι γνωστό ότι η Μιμή Ντενίση κινείται με άνεση σε όλα τα επίπεδα της τέχνης της.

H αγαπημένη ηθοποιός, σεναριογράφος και παραγωγός σε συνέντευξή της μίλησε για την ταινία της «Σμύρνη μου αγαπημένη», για το ποια ήταν η δυσκολότερη σκηνή και για το πώς λειτουργεί με τους κομπλεξικούς ανθρώπους στη ζωή της.

Η ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» ξανά βγαίνει στους κινηματογράφους.

Πραγματικό μα στα τέλη Μαΐου θα ξαναβγεί στις αίθουσες. Παρά την κακή συγκυρία της πανδημίας, μόνο εμείς και ο Σπάιντερμαν κόψαμε περισσότερα από 250.000 εισιτήρια. Ακόμη και οι οσκαρικές ταινίες κοιμήθηκαν πολύ χαμηλά.

Ποια ήταν για σας η δυσκολότερη σκηνή – στιγμή της ταινίας;

Ως ηθοποιό ή ως σεναριογράφο;

Και με τις δύο ιδιότητες.

Ως σεναριογράφος αντιμετώπισα δύο δυσκολίες. Η μία ήταν το πώς να κάνω κομπάκτ μία τόσο κομπλικέ ιστορία μέσα σε δυόμιση ώρες -που τώρα, για το εξωτερικό, έγιναν δύο, αλλιώς δεν θα αγόραζαν την ταινία- και η άλλη το ότι όφειλα να είμαι αντικειμενική. Ούτε την Ελλάδα έπρεπε να παρουσιάσω άμοιρη ευθυνών ούτε με την Ευρώπη να είμαι πολύ επιεικής θεωρώντας ότι ήταν σύμμαχοι μας. Δεν υπήρξαν σύμμαχοί μας, αδιαφόρησαν και μας παράτησαν. Τώρα, με την Ουκρανία, είναι η πρώτη φορά που η Ευρώπη ενώθηκε κάνει κάτι. Τι έκανε για την Σμύρνη, για τον Πόντο, για τους Aρμένιους, για την Κύπρο; Πάντα αμέτοχη ήταν.

Πώς λειτουργείτε με τους κομπλεξικούς ανθρώπους στη ζωή σας;

Δεν έχω γύρω μου κομπλεξικούς ανθρώπους και δεν ασχολούμαι με κομπλεξικούς ανθρώπους. Δε με ενδιέφεραν ποτέ. Δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε είναι κουτσομπολιό. Δε με νοιάζει τι κάνει ο καθένας. Πιο άσχετη από μένα στο συγκεκριμένο θέμα δεν υπάρχει. Η βοηθός μου μπορεί να ξέρει κάτι που συμβαίνει, η κόρη μου επίσης, εγώ δεν το γνωρίζω.

Πηγή:Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved