Ιωάννα Τούνη: Η πρώτη φώτο μετά την απώλεια της μαμάς της – Στην αγκαλιά του Αλεξάνδρου
Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Η πρώτη φώτο μετά την απώλεια της μαμάς της – Στην αγκαλιά του Αλεξάνδρου

Δύσκολες στιγμές περνά η Ιωάννα Τούνη μετά την τραγική απώλεια της μητέρας της.

Η ίδια αλλά και ο αγαπημένος της, Δημήτρης Αλεξάνδρου βυθίστηκαν στο πένθος με εκείνον πλέον να είναι το απόλυτο στήριγμα στη ζωή της.

Το ζευγάρι προσπαθεί μαζί να ξεπεράσει το πρώτο σοκ του θανάτου και φυσικά η αγκαλιά του συντρόφου της, είναι για εκείνη το καταφύγιο της. Μια τέτοια φωτογραφία μοιράστηκε με τους followers του ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου μετά το ευχαριστήριο μήνυμα για τη συμπαράσταση των φίλων και γνωστών.

«Σας ευχαριστούμε για τις ευχές και για την αγάπη σας !!!!», ήταν τα λόγια του ενώ δεν ήταν μάλιστα λίγοι οι επώνυμοι που έσπευσαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα για συλλυπητήρια ή έστω ένα σχόλιο προς ένδειξη συμπαράστασης στο πένθος τους.

Δες την πρώτη κοινή τους φωτό μετά την απώλεια

«Θα ξεκινήσω με κάτι πολύ δυσάρεστο και να πούμε και μέσα από την εκπομπή “τα θερμά μας συλλυπητήρια” στην Ιωάννα και τον Δημήτρη. Πριν από λίγη ώρα έφυγε από τη ζωή η μητέρας της μετά από μάχη μηνών με τον καρκίνο. Στις 4 το πρωί έφυγε. Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που είχε η Ιωάννα στη ζωή μιας και με τον πατέρας της δεν είχε καμία επαφή. Ήταν και ο λόγος που έφυγε από το J2US και δεν είχε πει», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου θέλοντας να μεταφέρει τη δυσάρεστη είδηση μέσα από την εκπομπή της.

Η Ιωάννα Τούνη όπως έχεις δει δεν έχει καμία επαφή με το Instagram και πώς να έχει αφού έχασε τη μητέρα της που ήταν για εκείνη το απόλυτο στήριγμά της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved