Μιχαλάκη – Παπαγεωργίου: Πάσχα στη Σύρο με πασίγνωστο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz
Showbiz

Μιχαλάκη – Παπαγεωργίου: Πάσχα στη Σύρο με πασίγνωστο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz

Στην αγαπημένη τους Σύρο που για εκείνους αποτελεί το πιο σημαντικό σημείο της ζωής τους, αφού στο νησί έκαναν και το γάμο τους, θα περάσουν το φετινό Πάσχα η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Η όμορφη Δρόσω από τις Άγριες Μέλισσες, μετά το τέλος των γυρισμάτων της έφτιαξε βαλίτσες, πήρε τον λατρεμένο της σύζυγο, που κι εκείνος είναι σε πυρετώδεις επαγγελματικές υποχρεώσεις με γυρίσματα και έφυγαν για τον τόπο καταγωγής της, εκεί οπού η οικογένεια διατηρεί εξοχική κατοικία.

Δεν όμως μόνοι τους αφού μαζί τους είναι κι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz που επίσης έκανε το καλοκαίρι το γάμο του, αλλά όχι στη Σύρο και φυσικά μιλάμε για την Τόνια Σωτηροπούλου και τον Κωστή Μαραβέγια.

Τα δυο ζευγάρι είναι μαζί και μάλιστα έχουν ανεβάσει και κοινή φωτογραφία από το πιο ωραίο σημείο του νησιού.

Δες τις φωτό της Δανάης στη gallery

Δες τις φωτό της Τόνιας στη gallery

«Με τον Γιώργο παντρευτήκαμε γιατί νιώθαμε ότι ο γάμος, θα μας φέρει ακόμη πιο κοντά, θέλαμε να γιορτάσουμε την αγάπη μας, ο γάμος είναι κάτι ρομαντικό. Όταν δουλεύουμε πολύ δεν συναντιόμαστε συχνά στο σπίτι, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό σε μια σχέση, σίγουρα βρισκόμαστε κάποια στιγμή το βράδυ. Μου αρέσει να τρομάζω τον Γιώργο όχι μόνο με τη φωνή μου, τον τρομάζω όταν κάθεται ήρεμος στο σαλόνι, τον περιμένω με κλειστά φώτα στο σπίτι. Η Φιλαρέτη Κομνηνού έχει απίστευτη δοτικότητα, αυτό το εισέπραξα από την πρώτη μέρα που τη γνώρισα, είναι άνθρωπος δοτικός και αληθινός», είπε πρόσφατα η Δανάη Μιχαλάκη μιλώντας για τη σχέση της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved