Πάσχα 2022: Η μεγάλη celeb παρέα στην Κρήτη και η πρόσκληση από την Τζομπανάκη για... τσικουδιές!
Showbiz

Πάσχα 2022: Η μεγάλη celeb παρέα στην Κρήτη και η πρόσκληση από την Τζομπανάκη για... τσικουδιές!

Πάσχα 2022: Μετά από δύο χρόνια καραντίνας λόγω κορονοϊού, φέτος είναι το πρώτο Πάσχα που όλοι μας βρισκόμαστε στα αγαπημένα μας μέρη για να γιορτάσουμε αυτές τις Άγιες μέρες. 

Το ίδιο και οι επώνυμοι οι οποίοι εδώ και καιρό είχαν κάνει τον προγραμματισμό τους για να περάσουν αυτές τις λίγες μέρες, μακριά από υποχρεώσεις με τα αγαπημένα τους πρόσωπα μακριά από την Αθήνα και τις σκοτούρες.

Κάτι ανάλογο έκανε και η Ναταλία Γερμανού η οποία αναχώρησε για έναν από τους πιο αγαπημένους της προορισμούς, την Κρήτη.

Στην ίδια παρέα ήταν και ο καλός της φίλος εδώ και χρόνια Θέμης Γεωργαντάς αλλά και ο Λάμπρος Κωσταντάρας.

Όλοι μαζί βρέθηκαν σε πολυτελές ξενοδοχείο στην Ελούντα και συνάντησαν τον Ηλία Κοκκοτό με τον οποίο τους συνδέουν μακροχρόνια φιλία.

Από χαρά λοιπόν, η Ναταλία Γερμανού, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τη χαρά της γι' αυτή τη σύντομη εξόρμηση στην Κρήτη και ανέβασε μία πολύ παρεΐστικη φωτογραφία μαζί με όλους τους φίλους της, εκείνους με τους οποίους φέτος θα περάσει την Ανάσταση.

Μάλιστα, η Μαρία Τζομπανάκη η οποία δεν θα μπορούσε να μείνει μακριά από την αγαπημένη της Κρήτη αυτές τις Άγιες μέρες και βρίσκεται στο χωριό της, στις Μαργαρίτες, δεν δίστασε να προσκαλέσει την όμορφη παρέα για τσικουδιές και φυσικά για καλό κρέας -προσθέτουμε εμείς- καθώς οι φημίζονται οι Κρητικοί για τα εδέσματά τους.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού και την πρόσκληση της αγαπημένης ηθοποιού από τον Σασμό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved