Κώστας Κεντέρης: Το νέο επαγγελματικό βήμα και οι προοπτικές για το μέλλον!
Showbiz

Κώστας Κεντέρης: Το νέο επαγγελματικό βήμα και οι προοπτικές για το μέλλον!

Ο Κώστας Κεντέρης έχει αφήσει για τα καλά πίσω του το ένδοξο παρελθόν του στον στίβο και κοιτάει μπροστά, έχοντας ακολουθήσει μία τελείως διαφορετική ζωή. 

Μετά το... σπάσιμο των κοντέρ μέσα στον στίβο, ο "γιος του ανέμου" όπως τον αποκαλούσαν κάποτε, αποφάσισε να εγκαταλείψει την πρώτη γραμμή της δημοσιότητας.

Άλλωστε, δεν ήταν ποτέ άνθρωπος των media, δεν αγαπούσε ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας.

Αποσύρθηκε σε έναν ευλογημένο τόπο, τα όμορφα χωριά των Ιωαννίνων όπου και δημιούργησε την οικογένειά του όπου και έστησε εκεί τη ζωή του.

«Είμαι πολύ καλά, οικογενειακά και αυτή την περίοδο ασχολούμαι με τον στίβο, αυτό το οποίο αγαπάω. Μένω μόνιμα στα πανέμορφα Γιάννενα, στα Ζαγοροχώρια. Δεν έφυγα ποτέ από τα στάδια, άσχετα αν δεν εμφανιζόμουν. Πάντοτε πήγαινα και μαζί με τα παιδιά μου… Θεωρώ τον αθλητισμό υγεία και θεωρώ ότι αξίζει ο κάθε γονιός να πάει τα παιδιά του, όχι για πρωταθλητισμό, αλλά για απλό αθλητισμό. Τα παιδιά μου δεν τα προπονώ εγώ» είχε δηλώσει ο ίδιος σε συνέντευξή του το 2021.

Εδώ και χρόνια διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα στα Γιάννενα όμως ο ίδιος δεν θέλησε να σταματήσει εκεί.

Σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, προσφάτως αποφάσισε να κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα, που στο real estate, στο οποίο έχει δώσει βαρύτητα τα τελευταία χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για μια σειρά από πολυτελείς βίλες στην Ελλάδα, εμπνευσμένες και επιλεγμένες από τον ίδιο. Στην ουσία, είναι ένα δίκτυο από ξενοδοχεία και βίλες όπου συνδυάζονται η ιδιωτικότητα και η αποκλειστικότητα του χώρου που μπορεί να προσφέρει μια βίλα με τις ανέσεις ενός ξενοδοχείου 5 αστέρων. Εκεί έχει αφοσιωθεί ο Κώστας Κεντέρης δείχνοντας να λατρεύει αυτόν τον τρόπο ζωής.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved