Παντρεύτηκε η Νεσχάν Μουλαζίμ; Η ανθοδέσμη, η ιδιαίτερη εμφάνιση της νύφης και τα τρυφερά φιλιά!
Showbiz

Παντρεύτηκε η Νεσχάν Μουλαζίμ; Η ανθοδέσμη, η ιδιαίτερη εμφάνιση της νύφης και τα τρυφερά φιλιά!

Πλημμύρισε με την ευχή "Να ζήσετε" η σελίδα της Νεσχάν Μουλαζίμ στο Instagram μετά την ανάρτηση που έκανε με πολλές φωτογραφίες από μία ξεχωριστή στιγμή της με τον αγαπημένο της Στέλιο Πολογεώργη.

Στις φωτογραφίες αυτές το ζευγάρι απεικονίζεται τρισευτυχισμένο και την όμορφη Νεσχάν να κρατάει μία υπέροχη ανθοδέσμη.

Μπορεί το ντύσιμο της νύφης να μην παραπέμπει σε καμία περίπτωση σε νύφη μιας και φορούσε μία ολόσωμη φόρμα και snickers όμως τα μηνύματα των φίλων του ζευγαριού κάτω από τις φωτογραφίες, μαρτυρούν ότι οι δυο τους αποφάσισαν να παντρευτούν μετά από τρεις αναβολές λόγω πανδημίας αλλά και άλλων σοβαρών προβλημάτων που αντιμετώπισαν οι οικογένειές τους.

«Περιμένουμε, επιτέλους, να παντρευτούμε το 2022 έπειτα από δύο χρόνια που χάσαμε πολλούς ανθρώπους δικούς μας από καρκίνο. Ο γάμος μας θα είναι πολιτικός και μάρτυρας θα είναι η σύζυγος του Θοδωρή Παπαλουκά, η κολλητή μου Βασιλική Τσεκούρα. Ο γάμος δεν θα γίνει στην Αθήνα και θέλουμε να τελεστεί κοντά στον Μάρτιο. Δεν έχουμε ακόμη αποφασίσει αν θα γίνει στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό», είχε δηλώσει η Νεσχάν Μουλαζίμ στο «Secret» πριν από λίγο καιρό και φαίνεται ότι αυτή η στιγμή ήρθε.

Μάλιστα, στην υπέροχη αυτή μέρα που διάλεξα, ο Στέλιος και η Νεσχάν είχαν στο πλευρό τους αγαπημένους φίλους, τα αδέλφια Εμμανουηλίδη και τις συντρόφους τους Βάσω Κολλιδά και Γωγώ Αποστολέλλη.

Όλοι μαζί πόζαραν σε φωτογραφία μετά την τελετή κατά την οποία φαίνεται πως οι δύο ερωτευμένοι ένωσαν τις ζωές τους.

Δεν αποκλείεται μάλιστα το ζευγάρι να συνδύασε αυτή την ευτυχισμένη του στιγμή με μίνι απόδραση στην Πάρο όπου τα αδέλφια Εμμανουηλίδη διατηρούν εξοχική κατοικία και καταφεύγουν με την πρώτη ευκαιρία.
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved