Μπουρδούμης- Δροσάκη: Το οικογενειακό Πάσχα στην Ιθάκη και οι τρυφερές ευχές στον μικρό Αναστάση!
Showbiz

Μπουρδούμης- Δροσάκη: Το οικογενειακό Πάσχα στην Ιθάκη και οι τρυφερές ευχές στον μικρό Αναστάση!

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη είναι ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι, με τον γιο τους να τους έχει κλέψει την καρδιά και να μην μπορούν να του χαλάσουν χατίρι. 

Οι φετινές διακοπές του Πάσχα αποτέλεσαν για πολλούς μια πολύ καλή ευκαιρία για εξορμήσεις από την Αθήνα, μιας και ήταν το πρώτο Πάσχα χωρίς περιορισμούς στις μετακινήσεις και μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού.

Πολλοί ήταν εκείνοι που επέλεξαν μερικά από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας για τις ανοιξιάτικες διακοπές τους και πραγματικά ήταν η καλύτερη επιλογή αφού, όπως φάνηκε, ο καιρός ήταν απόλυτα με το μέρος τους.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης με την γυναίκα του, Λένα Δροσάκη επέλεξαν έναν πανέμορφο προορισμό για τις διακοπές τους, μιας και αυτό που επιζητούσαν ήταν λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς μακριά από την πιεστική καθημερινότητα και αγκαλιά με τον λίγων μηνών γιό τους.

Το ζευγάρι επέλεξε να ταξιδέψει μέχρι την Ιθάκη, για να γιορτάσουν το Πάσχα και να επιστρέψουν στην Αθήνα πιο ανανεωμένοι από ποτέ. Το πρωί της Κυριακής 24 Απριλίου, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αγκαλιά με τον γιό του, Αναστάση, και την Λένα Δροσάκη.

Μάλιστα, ο μικρός έχει και την γιορτή του, οπότε και ο χαζομπαμπάς Αλέξανδρος Μπουρδούμης δεν δίστασε να του ευχηθεί δημόσια. Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας του: «Χρόνια πολλά Αναστάση μου! Πρώτη φορά που γιορτάζεις γιέ μου! Πάντα με φώς η ζωή σου κι ένα ατελείωτο ταξίδι μέχρι να βρεις την Ιθάκη σου! Βρήκα τη δική μου στην αγκαλιά της γυναίκας μου, Λένας Δροσάκη μικρέ μου πρίγκηπα!!! Χριστός Ανέστη φίλοι μου! #μπουρδουμακι #ονομαστικηεορτη #πάσχα2022 #ιθάκη #κιόνι #διακοπες #ομορφεςστιγμες»

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved