Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το ποστ με την μητέρα της μας δείχνει από «πού πηρε»: Είναι μια κούκλα!
Showbiz

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το ποστ με την μητέρα της μας δείχνει από «πού πηρε»: Είναι μια κούκλα!

Πάσχα 2022: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι πολύ δεμένη με την μαμά της, κάτι που το έχει δηλώσει πολλές φορές, μιας και οι δυο τους είναι αχώριστες και μοιράζονται τα πάντα. 

Είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα της Ελλάδας και την γνωρίσαμε ακόμα καλύτερα μέσα από τον τηλεοπτικό της ρόλο, και εκείνον της κριτή, αλλά και της παρουσιάστριας.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι όμορφη, δυναμική και δίνει προτεραιότητα στην δουλειά και την οικογένειά της. Η ίδια, πριν από λίγο καιρό, μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του Style Me Up, όπου και είχε αναλάβει την παρουσίαση, πραγματοποίησε ένα μεγάλο ταξίδι σε διάφορες χώρες, ενώ οι φωτογραφίες, που δημοσίευε κατά καιρούς στον προσωπικό της λογαρισμό στο Instagram μας είχαν αφήσει "με το στόμα ανοιχτό".

Το όμορφο μοντέλο, με το που επέστρεψε από τα ταξίδια της, επέλεξε να περάσει λίγο παραπάνω χρόνο με την μητέρα της, μιας και της είχε λείψει πολύ, αφού οι δυο τους μοιράζονται τα πάντα και πολύ συχνά η Ηλιάννα την συμβουλεύεται για όλα εκείνα που την απασχολούν. Τις φετινές διακοπές του Πάσχα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε να τις περάσει με την οικογένειά της, κάτι που το γνωστοποίησε και στους διαδικτυακούς της φίλους.

Το μεσημέρι της Κυριακής 24 Απριλίου, το όμορφο μοντέλο ανέβασε μια φωτογραφία της μητέρας της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την χαρακτηριστική λεζάντα: "#Μανουλίτσι". Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου άδραξε την ευκαιρία, καθώς είναι το πρώτο Πάσχα χωρίς μέτρα κατά του κορονοϊού και βρέθηκε στους γονείς της. Η μητέρα της είναι μια κούκλα, κάτι που μας δείχνει από που πήρε τα γονίδια η κόρη της.

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved