Showbiz

Λιάγκας: Οι πρώτες βουτιές με τους γιους του στην Τήνο- Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών τους!

Πάσχα 2022: Ο Γιώργος Λιάγκας ταξίδεψε με τους γιους του μέχρι την Τήνο, για να περάσουν τις πασχαλινές τους διακοπές, με τον πιο όμορφο τρόπο. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης, με το τηλεοπτικό κοινό να τον παρακολουθεί καθημερινά μέσα από την πρωινή του εκπομπή "Το Πρωινό", την οποία και παρουσιάζει με την πρώην σύζυγό του, Φαίη Σκορδά.

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στους δυο γιους του, τους οποίους και έχει αποκτήσει με την Φάιη Σκορδά. Για τον λόγο αυτό και μιας και ο καιρός ήταν πολύ καλός και ευνόησε την επιλογή τους, ο παρουσιαστής και οι δυο γιοί του ταξίδεψαν μέχρι την Τήνο, με σκοπό να περάσουν το φετινό Πάσχα και να εκμεταλλευτούν και τις ηλιόλουστες ημέρες, για να κάνουν και τις πρώτες τους καλοκαιρινές βουτιές.

Στην παρέα τους βρέθηκε και ο τετράποδος φίλος τους, ο οποίος δεν έλειψε στιγμή από τις βόλτες τους στο όμορφο νησί των Κυκλάδων. Την Κυριακή το μεσημέρι (24-4) ο Γιώργος Λιάγκας δημοσίευσε μια σειρά από stories στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με τον ίδιο και τα παιδιά του να απολαμβάνουν την παραλία και το δροσερό νερό.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι τόσο ο Γιώργος Λιάγκας, όσο και τα παιδιά του, είναι χειμερινοί κολυμβητές, μιας και η κολύμβηση είναι ένα σπορ, που τους αρέσει πάρα πολύ.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο παρουσιαστής:

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved