Δημητρίου: Ευχήθηκε «Χριστός Ανέστη» με έναν ιδιαίτερο τρόπο και μάς γύρισε μερικά χρόνια πίσω
Showbiz

Δημητρίου: Ευχήθηκε «Χριστός Ανέστη» με έναν ιδιαίτερο τρόπο και μάς γύρισε μερικά χρόνια πίσω

Η Άντζελα Δημητρίου έκλεψε για ακόμη μία φορά τις εντυπώσεις.

Η Άντζελα Δημητρίου έκανε Ανάσταση με την κόρη της, Όλγα και με ευλάβεια όπως όλοι οι πιστοί πήρε το Άγιο Φως και ευχήθηκε σε συγγενείς και φίλους «Καλό Πάσχα».

Ωστόσο η τραγουδίστρια ήθελε να ευχηθεί και στους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από ένα βίντεο, στο οποίο απεικονίζεται η ίδια και η κόρη της να περπατούν αγκαζέ στο δρόμο, κρατώντας τις λαμπάδες τους. Οι δύο γυναίκες αφού αντάλλαξαν ευχές, καθώς αποχωρούσαν από την Εκκλησία, στη συνέχεια κοίταξαν την κάμερα και ευχήθηκαν στον κόσμο υγεία.

Το βίντεο αυτό, όπως ήταν φυσικό μας γύρισε μερικά χρόνια πίσω, αφού το… concept ήταν ίδιο με την διαφήμιση που είχε κάνει πριν μερικά χρόνια για μεγάλη αλυσίδα παιχνιδιών. Μάλιστα η τότε διαφήμιση μέτρησε 91.000 views, ενώ οι απόψεις είχαν διχαστεί.

Το σποτ ανέφερε «ARE YOU LADY για την πιο ανατρεπτική Πασχαλινή Καμπάνια όλων των εποχών; Βράδυ Ανάστασης... Η χαρά των πιστών και μια πονεμένη καρδιά που αναζητά ένα μουσικό “γιατί”... Αλήθεια, θα έρθει η λύτρωση;».

Τραγουδώντας το τραγούδι «Ποια θυσία» σε διασκευή, η Άντζελα Δημητρίου ήταν πιο λαμπερή από ποτέ, ενώ το μότο της «Χτύπα, χτύπα σαν άντρας», έφερε ποικίλες αντιδράσεις κάνοντας την εταιρεία να αποσύρει την διαφήμιση.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved