Πρίντζου-Χαραλαμπόπουλος:Το Πάσχα με Βανδή-Μπισμπίκη & το απίθανο πιάτο που τους ετοίμασε ο ηθοποιός
Showbiz

Πρίντζου-Χαραλαμπόπουλος:Το Πάσχα με Βανδή-Μπισμπίκη & το απίθανο πιάτο που τους ετοίμασε ο ηθοποιός

Μπορεί η Λίνα Πρίντζου και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος να επιλέγουν κάθε καλοκαίρι τα Κουφονήσια για τις διακοπές τους, όμως ο προορισμός τους είναι ένας και αυτός δεν είναι άλλος από τις Μηλιές Πηλίου, εκεί οπού το ζευγάρι διαθέτει την εξοχική του κατοικία.

Το φετινό Πάσχα ήταν για εκείνους μοναδικό αφού το πέρασαν με παρέα μεγάλη και η χαρά της Λίνας Πρίντζου ήταν ατελείωτη καθώς μετά από δυο χρόνια, όπως η ίδια έγραψε το σπίτι της, γέμισε και πάλι φίλους με αγκαλιές και ωραίες στιγμές.

Ανάμεσά στους επώνυμους φίλους του ζευγαριού και η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε πως ο ηθοποιός ανέλαβε το Πασχαλιάτικο γεύμα. «θέλω να δώσω ένα μεγάλο φιλί στον Βασίλη Μπισμπίκη γιατί κάτω από το λιοπύρι και την απομόνωση που χαρακτηρίζει τον ψήστη, έφερε την Κρήτη που τόσο αγαπά στο Πήλιο και μας έφτιαξε Λαχταριστό Αντικριστό που γλείφαμε κ τα δάκτυλα μας!», έγραψε μεταξύ άλλων.


«Υπάρχουν φορές που νιώθεις ότι η φυσική και αβίαστη ροή της ζωής διακόπτεται βιαίως, συνήθως μετά απο ισχυρές απώλειες ή κατα την διάρκεια κάποιας αρρώστιας ή όταν ένα πρωτόγνωρο γεγονός σε αναγκάσει να αναβάλεις την έμφυτη τάση να αλληλοεπιδράς με τους ανθρώπους με φιλιά και αγκαλιές!

Τι και αν δύο χρόνια τώρα, δεν λάβαμε μέρισμα και το "πορτοφολάκι της χαράς μας" έμεινε αδειανό. Όταν ήρθε η ώρα της εξόφλησης μας αποδώθηκαν πίσω διπλά και τριδιπλά, γιατί τίποτα δεν ειναι πιο κερδοφόρα επένδυση απο την ίδια την Ζωή.
Γιατί πάντα στο τέλος, θα είναι Εκείνη, που θα βρίσκει δίοδο και με λύσσα και ορμή θα ξεχύνεται ολούθε!!
Μια τέτοια όρμή ξεχύθηκε απο μέσα μας αυτό το Πάσχα, ξεχρεώνοντάς μας για όλα τα περασμένα και γέμισε και πάλι το Σπιτι μας φίλους και οι καρδιές μας Αγάπη και Ευγνωμοσύνη μεγάλη, που μπορούσαμε ξανά να αγκαλιαζόμαστε να φιλιόμαστε και να χορεύουμε σαν μικρά παιδιά!

Σπουδαίο πράγμα οι φίλοι και ακόμα σπουδαιότερο να μπορείς να τους νιώθεις κ να αφουγκράζεσαι τον κρυφό τους πόθο!

Ενα τεράστιο Ευχαριστώ στου φίλους κ τους φίλους των φίλων, που ήρθατε και γεμίσατε το Σπίτι μας ξανά και την Καρδιά μας. Για το μοίρασμα, για το δόσιμο και την ομορφιά, που έφερνε ο καθένας σας ξεχωριστά!

Πέρα απο όλα τα καλούδια που φέρατε στο τραπέζι μας, θέλω να δώσω ένα μεγάλο φιλί στον Βασίλη Μπισμπίκη γιατί κάτω από το λιοπύρι και την απομόνωση που χαρακτηρίζει τον ψήστη, έφερε την Κρήτη που τόσο αγαπά στο Πήλιο και μας έφτιαξε Λαχταριστό Αντικριστό που γλείφαμε κ τα δάκτυλα μας!

Ενα τέτοιο λοιπόν Πάσχα ήταν αυτό ζήσαμε, ορμητικό και αγαπησιάρικο!

Χρονια πολλά σε όλους με Ανάταση ψυχής και με αβίαστη ροη ΖΩΗΣ!!! ❤️ #life #happiness #milies #pelion», έγραψε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved