Αθηνά Οικονομάκου: Αγκαλιασμένοι με τον Φίλιππο Μιχόπουλο στη Μάνη- Η ανάρτηση στο Instagram!
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: Αγκαλιασμένοι με τον Φίλιππο Μιχόπουλο στη Μάνη- Η ανάρτηση στο Instagram!

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι, με τους δυο τους να μην μπορούν στιγμή ο ένας μακριά από τον άλλον. 

Πολύ συχνά έχουμε δει στιγμιότυπά τους από το υπέροχο σπίτι τους στη Μάνη, όπου πηγαίνουν, για να απολαύσουν το καλοκαίρι, αλλά και την άνοιξη, μιας και το τοπίο είναι ιδανικό.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι τα τελευταία χρόνια παντρεμένοι και ζουν τον απόλυτο έρωτα, ειδικά από τότε που έχουν έρθει στην ζωή τα δυο παιδάκια τους, ο Μάξιμος και η μικρή Σιέννα. Το ζευγάρι επέλεξε να φύγει από την Αθήνα για τις διακοπές του Πάσχα, με εκείνους να ταξιδεύουν οικογενειακώς μέχρι το Γύθειο και το εξοχικό σπίτι που έχουν εκεί και περνούν πολλές από τις στιγμές τους.

Πριν από λίγες ώρες, η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, θέλοντας να ευχηθεί χρόνια πολλά σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους. Άλλωστε, η γνωστή επιχειρηματίας και ηθοποιός είναι αρκετά ενεργή στα social media, με καθημερινά posts, τόσο με την οικογένειά της, όσο και με αγαπημένους της φίλους.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας της, η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: Χρόνια πολλά σε όλους κι από εμάς!
Χριστός Ανέστη 🐣#happyeaster #vacaymode #familygoals #love

Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved