Αννίτα Πάνια: Έχει γενέθλια και αποκάλυψε την ηλικία της – Το απίθανο σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού
Showbiz

Αννίτα Πάνια: Έχει γενέθλια και αποκάλυψε την ηλικία της – Το απίθανο σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού

Τα γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα (26-04) η Αννίτα Πάνια

Η όμορφη παρουσιάστρια της εκπομπής «Ανοιχτά» μέσα από μια φωτογραφία που η ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε την ηλικία της ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι επώνυμοι που έσπευσαν να της ευχηθούν.

Η Αννίτα Πάνια, αν και καθόλου δεν της φαίνεται, κλείνει τα 52 της χρόνια και είναι στην πιο δημιουργική φάση της ζωής της. «να το κεράκι, 52 τα χρόνια..
Σας ευχαριστώ για τις ευχές! Σας εύχομαι υγεία και χαρά με πολλή και καλή τρέλα!!❤️», έγραψε ποζάροντας πιο όμορφη από ποτέ, κρατώντας την γενέθλια τούρτα της.

Από τις ευχές των επωνύμων ξεχωρίσαμε αυτή της Ναταλίας Γερμανού, η οποία της έγραψε: «Δεν μεγαλώνουν οι ιδέες Αννίτα παιδί μου 🤷🏻♀️ χρόνια πολλά ❤️😂», ενώ λίγο πιο κάτω και αυτή της Σοφίας Καρβέλα που της έγραψε: «LOVE YOU ❤️❤️❤️❤️❤️»

Επώνυμοι της χώρας μας, πηγαίνουν στην ταράτσα της, κάθονται στον καναπέ της, της ανοίγουν την καρδιά τους και της μιλούν για όλα.
Μία διαφορετική Αννίτα που φέτος μας αρέσει πολύ!
Η ίδια, εκτός από στροφή στην καριέρα της όμως άλλαξε αρκετά και όσον αφορά στην εξωτερική της εμφάνιση.

Η Αννίτα Πάνια είναι πιο αδύνατη από ποτέ και δείχνει να το χαίρεται. Πρόσφατα, έκανε μια εξόρμηση στην παραλία και δεν δίστασε να ποζάρει στο φακό! Μοιράστηκε μαζί μας τη στιγμή, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε όταν είδαμε τη σιλουέτα της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved