Ραγίζει καρδιές η Βικτώρια Καρύδα: «Είναι δύσκολο να ζεις με αυτόν τον πόνο. Προσπαθώ να το παλέψω»
Showbiz

Ραγίζει καρδιές η Βικτώρια Καρύδα: «Είναι δύσκολο να ζεις με αυτόν τον πόνο. Προσπαθώ να το παλέψω»

Η Βικτώρια Καρύδα συγκινεί τέσσερα χρόνια μετά τη δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή αποκαλύπτοντας στην κάμερα του Happy Day ότι δεν έχει ξεπεράσει την απώλειά του.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Μερικές φορές με βοηθάνε οι φίλοι μου με τα παιδιά. Οι κουμπάρες μου, οι φίλες μου… Όταν έλειπα στο εξωτερικό τα κορίτσια ήταν υπέροχα. Να πάρουν τα παιδάκια από το σχολείο, να τα πάνε, να πάνε στις δραστηριότητες. Δε μπορώ να τα κάνω όλα μόνη μου».


Και πρόσθεσε η Βικτώρια Καρύδα: «Πηγαίνω στο εξωτερικό. Μένω και στη Γερμανία. Στο μέλλον μπορεί να φύγω μόνιμα, δεν το ξέρω. Ζω με ένα βάρος και μια μεγάλη στεναχώρια στην Ελλάδα. Είναι η χώρα μου αλλά αυτό που έζησα, που έχασα τον αντρούλη μου. Δε με βοηθάει που είμαι σε αυτή τη χώρα. Όπου κι αν κοιτάξω μου θυμίζει τον άντρα μου. Είναι πολύ δύσκολο να ζεις με αυτή τη στεναχώρια και αυτόν τον πόνο».

Και υπογράμμισε: «Πιστεύω στην Δικαιοσύνη και πιστεύω πως ότι κάνουμε το πληρώνουμε. Ο βασικός μάρτυρας δεν είναι στη ζωή αλλά έχει δώσει τα στοιχεία στις αρχές και αυτό αρκεί. Αυτό που έχει συμβεί είναι τραγικό αλλά δε μας εμποδίζει γιατί έχει δώσει όλα τα στοιχεία που έπρεπε να δώσει».

Και κατέληξε λέγοντας: «Ζω συνέχεια αυτή τη στεναχώρια και προσπαθώ να παλέψω με όλο αυτό. Η χαρά μου είναι τα παιδάκια μου, δίνω όλη μου την αγάπη μου σε αυτά. Τα παιδιά μου, μου δίνουν χαρά και δύναμη. Ότι κάνω στη ζωή μου το κάνω γι΄αυτά. Είμαι δυνατή… Κρίμα που ο αντρούλης μου δεν είναι δίπλα μου. Δε μπορώ να δεχτώ όλο αυτό που έχει συμβεί».


Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved