Χίλντα Ηλιοπούλου: «Μου αρέσει που με ταυτίζουν με την Άννα Μόρτζου, είναι πολύ όμορφο»
Showbiz

Χίλντα Ηλιοπούλου: «Μου αρέσει που με ταυτίζουν με την Άννα Μόρτζου, είναι πολύ όμορφο»

H Χίλντα Ηλιοπούλου υποδύεται την Άννα Μόρτζου στις «Άγριες Μέλισσες».

Η ηθοποιός Χίλντα Ηλιοπούλου σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την αγάπη που δέχεται όλα αυτά τα χρόνια από τον κόσμο, καθώς με την επιστροφή της στην τηλεόραση και συγκεκριμένα μέσα από τη σειρά του ANT1, «Άγριες Μέλισσες» συνειδητοποίησε πως το κοινό δεν την ξέχασε ποτέ παρόλο που εργάζονταν τα τελευταία 13 χρόνια αποκλειστικά στις μεταγλωττίσεις.

Ο κόσμος τι σας λέει όταν σας συναντά στο δρόμο;

«Μου δείχνει πολλή αγάπη. Το εκτιμώ πολύ αυτό, γιατί αυτό τα 13 χρόνια, που δουλεύω μόνο στη μεταγλώττιση, ο κόσμος δεν με ξέχασε. Έχοντας, λοιπόν, τώρα επιστρέψει και σε κάτι που ο κόσμος αγαπάει πολύ, βλέπω θαυμασμό κι αυτό μου δημιουργεί μεγαλύτερο σεβασμό για το κοινό. Μην ξεχνάμε ότι οι άνθρωποι αυτοί που μας παρακολουθούν, είναι η ζωή μας, από αυτούς ζούμε, αυτοί μας δίνουν δύναμη. Αυτοί οι άνθρωποι είναι που με κρατούν στη δουλειά κι έχω όρεξη να συνεχίσω. Ειδικά μετά τα τελευταία επεισόδια, με κοιτούν και με μια συμπόνια. Μου αρέσει που με ταυτίζουν με την Άννα Μόρτζου, είναι πολύ όμορφο και τρυφερό αυτό».

Πώς είδατε φέτος το άνοιγμα της τηλεόρασης στη μυθοπλασία;

«Τι καλύτερο! Αυτό περιμέναμε, να δούμε ξανά μυθοπλασία, να ξαναδούμε τους ηθοποιούς στην τηλεόραση, να αγαπήσουμε ξανά ιστορίες και να έρθουμε κοντά πάλι με τη φαντασία. Θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε να βλέπουμε ωραία πράγματα, γιατί ήρθε ο καιρός. Το είδαμε το άλλο το κομμάτι, έγινε ο κύκλος, είναι καιρός να επανέλθει η ιστορία στην τηλεόραση».

Το τελευταίο διάστημά κυριαρχούν οι δυσάρεστες ειδήσεις. Εσάς τι σας κρατά αισιόδοξη;

«Δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει το ένα χωρίς το άλλο. Ντύνω τη ζωή μου και με λίγη αισιοδοξία, γιατί πάντα μετά την πτώση έρχεται η άνοδος. Είναι πολλά τα χρόνια της πτώσης βέβαια και οι άνθρωποι ταλαιπωρούμαστε πάρα πολύ. Εγώ δεν βλέπω την απαισιοδοξία, βλέπω ότι είναι ένας καιρός αλλαγής. Έχοντας διαβάσει ιστορία, ξέρουμε ότι για να γίνει μια αλλαγή πρώτα υπάρχει έντονη πτώση. Θέλω να είμαι εδώ όταν θα γίνει αυτή η αλλαγή. Πιστεύω στην αλλαγή και θέλω να τη δω».

Πηγή: Τηλεθεατής

Διαβάστε επίσης:

Χίλντα Ηλιοπούλου: «Η μητέρα μου νόσησε από καρκίνο όταν ήμουν 19 χρονών. Πέθανε στα χέρια μου»

Άγριες μέλισσες: Ηλιοπούλου: «Η Ρένα θα ζήσει και άλλες εκπλήξεις από τον Νικηφόρο, δυσάρεστες»

Ηλιοπούλου: «Πολλά παιδιά μεγάλωσαν με τη φωνή μου και με αναγνωρίζουν μόνο από τις μεταγλωττίσεις»

Χίλντα Ηλιοπούλου: Η κόρη του αξέχαστου Ηλιοπούλου παίζει στις Άγριες Μέλισσες – Αγνώριστη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved