Μπίρκος-Τρίγγου: Όταν ο Τόλης του Σασμού σήκωνε στους ώμους του την Ασημίνα από τις Άγριες Μέλισσες!
Showbiz

Μπίρκος-Τρίγγου: Όταν ο Τόλης του Σασμού σήκωνε στους ώμους του την Ασημίνα από τις Άγριες Μέλισσες!

Τι σχέση μπορεί να έχουν ο Θάνος Μπίρκος και η Έλλη Τρίγγου εκτός από το γεγονός ότι είναι δύο από τους αξιότερους ηθοποιούς της νέας γενιάς που διόλου τυχαία δεν έχουν επιλεγεί για πρωταγωνιστικούς ρόλους σε δημοφιλείς σειρές;

Εκείνη, τα τελευταία τρία χρόνια μας έχει μαγέψει με την υποκριτική της δεινότητα, ως μία από τις αδελφές Σταμίρη στην πολύ επιτυχημένη σειρά Άγριες Μέλισσες.

Εκείνος πάλι, συστήθηκε ακόμα πιο ευρέως στο κοινό μέσα από τον ρόλο του ως Τόλης στη σειρά Σασμός. Είναι ο συγκρατούμενος ισοβίτης του Αστέρη, κατά κόσμον Ορφέα Αυγουστίδη ο οποίος μπήκε στη φυλακή για τον φόνο του Πετρή Βρουλάκη.

Θάνος Μπίρκος και Έλλη Τρίγγου μπορεί να μην έτυχε να συνεργαστούν τηλεοπτικά, όμως έχουν συνεργαστεί θεατρικά και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία κατά το παρελθόν.

Η πολυσυζυτημένη παράσταση Ρινόκερος η οποία είχε κατέβει ξαφνικά το περασμένο Φθινόπωρο μετά την απόφαση του πρωταγωνιστή Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει μετά τα περιοριστικά μέτρα που είχε ανακοινώσει τότε η κυβέρνηση για τους θεατρικούς χώρους, υπήρξε η αφορμή για να συνεργαστούν Μπίρκος και Τρίγγου.

Και οι δύο φαίνεται να έχουν τις καλύτερες αναμνήσεις από αυτή τη συνεργασία και μάλιστα έχουν αναρτημένες στους προσωπικούς λογαριασμούς στο instagram φωτογραφίες από τη συγκεκριμένη δουλειά τους την οποία αγάπησαν πολύ. Μάλιστα, εξού και η φωτογραφία της Έλλης Τρίγγου στους... ώμους του Θάνου Μπίρκου. Οι δύο ηθοποιοί, αν και λόγω υποχρεώσεων, δεν συναντιούνται συχνά, έχουν μία θέση στην καρδιά τους ο ένας για τον άλλον καθώς είχαν περάσει υπέροχα κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους.

Δείτε παρακάτω τς φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved