Σαπουντζάκη:Στα 88 της χορεύει το «Που ΄σαι Θανάση» με απίθανο πράσινο σύνολο!Τρελάθηκαν οι επώνυμοι
Showbiz

Σαπουντζάκη:Στα 88 της χορεύει το «Που ΄σαι Θανάση» με απίθανο πράσινο σύνολο!Τρελάθηκαν οι επώνυμοι

Δεν έχει χαρακτηριστεί τυχαία «γυναίκα-μύθος». Η Ζωζώ Σαπουντζάκη για μια ακόμη φορά αποδεικνύει πως η ηλικία είναι ένας απλός αριθμός και τίποτα παραπάνω.

Το φετινό Πάσχα η ηθοποιός το πέρασε με παρέα καλών φίλων και από την ημέρα όπως ήταν φυσικό δεν θα μπορούσε να λείψει ο χορός. Εξάλλου η Ζωζώ φημίζεται για τις χορευτικές της ικανότητες ακόμη και τώρα στα 88 της χρόνια.

Μέσα από σχετική ανάρτηση που έκανε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την είδαμε να χορεύει το «Πού ‘σαι Θανάση» του Γιώργου Ζαμπέτα και έκανε χαμό από δέχτηκε δεκάδες σχόλια από τους επώνυμους και μη φίλους της.

Αυτό επίσης που κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν η απίθανη εμφάνιση της.

Γιατί όταν η γυναίκα έχει γούστο, δεν παύει ποτέ να κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις. Για την ημέρα εκείνη η Ζωζώ Σαπουντζάκη επέλεξε ένα καταπράσινο σύνολο.

Παντελόνι σε γραμμή που αναδείκνυε την κομψή της σιλουέτα, συνδυασμένο με μοχέρ ζακέτα στην ίδια απόχρωση, ενώ αυτό το αξεσουάρ που απογείωσε το σύνολο ήταν το φανταστικό της καπέλο.

«ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΠΕΡΑΣΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΣΕ ΖΕΣΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ …ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ …ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ …ΕΥΧΑΡΣΤΩ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ @argyros1 @vinaefstratiadou ΓΙΑ ΟΛΑ ❤️❤️ που το καταφέρανε !», έγραψε η ίδια μεταξύ άλλων.

Δες την να χορεύει και να ξετρελαίνει τους followers της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved