Μαυρίκιος Μαυρικίου: Το ατύχημα με τη... μαγειρίτσα έγινε viral - «Σφάδαζε» από τους πόνους
Showbiz

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Το ατύχημα με τη... μαγειρίτσα έγινε viral - «Σφάδαζε» από τους πόνους

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ήθελε να μαγειρέψει για χάρη ενός... βίντεο, όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα τα ήθελε.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου πέρασε τις ημέρες του Πάσχα στον Άγιο Κωνσταντίνο, από όπου κατάγεται η Ιλάειρα. Το ζευγάρι θέλησε να απολαύσει όμορφες οικογενειακές στιγμές και έτσι γονείς, συμπέθεροι, φίλοι αλλά και γείτονες έγιναν μία παρέα και διασκέδασαν μέχρι τελικής πτώσης.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι το προηγούμενο διάστημα απασχόλησε με τον εντυπωσιακό αρραβώνα του ενώ πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας τον ερχόμενο Αύγουστο στη Λεμεσό από όπου κατάγεται ο μουσικός.

Το αγαπημένο ζευγάρι, μάλιστα θα πρέπει να ετοιμάσει βαλίτσες καθώς θα συμμετάσχει στο ταξιδιωτικό παιχνίδι του Star, Asia Express. Είναι ένα από τα εννέα celebrity ζευγάρια που θα διασχίσουν τρεις χώρες της Ασίας, την Καμπότζη, το Λάος, και την Ταϊλάνδη, μόνο με επίγεια μέσα και με ελάχιστα χρήματα αναλαμβάνοντας «επικίνδυνες» αποστολές.

Έτσι λοιπόν, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση θέλησαν να περάσουν όμορφες στιγμές με την οικογένειά τους, απολαμβάνοντας όλα τα έθιμα του Πάσχα. Οι δυο τους μάλιστα μπήκαν στην κουζίνα για να μαγειρέψουν για χάρη ενός... βίντεο, όμως εκεί ο μουσικός είχε ένα μικρό ατύχημα που τον έκανε να… φωνάξει από τον πόνο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved