Ανδρεανή Τσάφου: Μαμά για τρίτη φορά – Η φωτό από το μαιευτήριο και το τρυφερό μήνυμα
Showbiz

Ανδρεανή Τσάφου: Μαμά για τρίτη φορά – Η φωτό από το μαιευτήριο και το τρυφερό μήνυμα

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ανδρεανή Τσάφου.

Το πανέμορφο μοντέλο έγινε μαμά για τρίτη φορά και μοιράστηκε τη χαρμόσυνη είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία με ένα τρυφερό μήνυμα καλωσορίσματος.

«Το θαύμα της ζωής. Καλώς ήρθες μικρό μου. Σε ευχαριστούμε. Σε αγαπάμε», έγραψε και περιμένει πώς και πώς να επιστρέψει στο σπίτι που την περιμένουν τα δυο της αγόρια.

«Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι θα έχω τρίτο παιδί. Είμαι στον 8ο μήνα και νιώθω όπως την πρώτη φορά. Σκέφτομαι “όντως είμαι έγκυος;”. Αυτή η εγκυμοσύνη ήταν απρογραμμάτιστη. Είχαμε πει ότι θα μείνουμε στα δύο παιδιά. Το ίδιο συνέβη βέβαια και με την πρώτη εγκυμοσύνη», είχε δηλώσει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της η Ανδρεανή Τσάφου

Δες τη φωτογραφία

Η όμορφη Ανδρεανή πριν λίγο καιρό μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη», είχε αναφερθεί στη μάχη της με την ανορεξία.

«Ήμουν 13 ετών όταν διαγνώστηκα με ανορεξία. Είχα ξεκινήσει σταδιακά να μειώνω την τροφή μου. Ήμουν τυχερή που δεν διασωληνώθηκα. Έφτασα να ζυγίζω 42 κιλά και νοσηλεύτηκα για έξι μήνες. Οι γονείς μου αναρωτιόνταν τι λάθος έκαναν μαζί μου και η παιδοψυχολόγος τους εξήγησε ότι ήμουν ένα ευαίσθητο παιδί. Η ανορεξία ήταν αποτέλεσμα του ότι δεν μπορούσα να εξωτερικεύσω και να επεξεργαστώ τα συναισθήματά μου», εξήγησε.

Το ότι είχε δώσει μάχη με την ανορεξία δεν την έκανε να φοβάται να ακολουθήσει την καριέρα του μοντέλου. Η Ανδρεανή Τσάφου αποκάλυψε πως η δουλειά που έκανε με τον εαυτό της όταν έδινε την προσωπική της μάχη ήταν εκείνο που την βοήθησε στον κόσμο του μόντελινγκ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved