Πέτρος Φιλιππίδης: Τελευταία εξέλιξη! Σε αναστολή ο πλειστηριασμός του σπιτιού του στο Ψυχικό
Showbiz

Πέτρος Φιλιππίδης: Τελευταία εξέλιξη! Σε αναστολή ο πλειστηριασμός του σπιτιού του στο Ψυχικό

Super Κατερίνα: Ανεστάλη ο πλειστηριασμός του σπιτιού του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος είχε προγραμματιστεί για σήμερα Τετάρτη (27-04).

Σύμφωνα με την εκπομπή και το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, ο πλειστηριασμός για το σπίτι του ηθοποιού στο Ψυχικό δεν θα γίνει σήμερα, τέθηκε σε αναστολή.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, αυτός ο πλειστηριασμός προσωρινά δεν θα γίνει. Θυμίζουμε πως ο δικηγόρος του ηθοποιού Μιχάλης Δημητρακόπουλος, αποκάλυψε στην ίδια εκπομπή το πρωί της Τρίτης (26-04) πως κατέβαλε προσπάθειες ώστε να τεθεί σε αναστολή ο πλειστηριασμός και εν τέλει, όπως όλα δείχνουν το κατάφερε.

«Η αλήθεια είναι ότι την επόμενη Τετάρτη είναι προγραμματισμένος ο πλειστηριασμός του σπιτιού του Πέτρου Φιλιππίδη στο Ψυχικό. Μέχρι και αύριο το πρωί θα κάνω μεγάλη νομική προσπάθεια να ανασταλεί… Δε ζητάμε ιδιαίτερη μεταχείριση, ζητάμε αυτό που γίνεται για τόσους πολίτες με οικονομικά προβλήματα να γίνει και για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μια δεινή οικονομική κατάσταση. Το δικαστήριο έχει ξεκινήσει και ήδη από τις πρώτες μέρες αποδεικτικής διαδικασίας οι ισχυρισμοί της άλλης πλευράς έχουν αρχίσει να καταρρέουν… Θα προσπαθήσω να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον Πέτρο Φιλιππίδη και να μην εκπλειστηριάσουν το σπίτι της οικογενείας του.

Εκεί μεγάλωσε και γεννήθηκε το παιδί του. Ελπίζω να μη δείξουν το σκληρό τους χαρακτήρα οι τραπεζίτες… Κάνω έκκληση και μέσα από τις εκπομπής σας… », είχε πει ο κ. Δημητρακόπουλος.

Δες το σχετικό απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved