Γιάννης Βασιλώττος: Οι Άγριες μέλισσες τελειώνουν και αυτό θα του λείψει περισσότερο!
Showbiz

Γιάννης Βασιλώττος: Οι Άγριες μέλισσες τελειώνουν και αυτό θα του λείψει περισσότερο!

Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε ο πρωταγωνιστής της σειράς Άγριες μέλισσες, Γιάννης Βασιλώττος.

Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον τηλεοπτικό του μπαμπά, Βαγγέλη Αλεξανδρή και αποκάλυψε τι θα του λείψει περισσότερο τώρα που η σειρά τελειώνει.

Πώς περνάς στο Διαφάνι;

Περνάμε τέλεια σε ό,τι αφορά τα γυρίσματα και το backstage. Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι τώρα που φτάνουμε στο τέλος της σειράς, θα μου λείψει πολύ η καθημερινή αντάμωση με όλα τα παιδιά. Λίγο-πολύ, όλοι έχουμε δεθεί μεταξύ μας και πιστεύω πως για κανέναν δεν θα είναι εύκολος ο αποχωρισμός.

Οι «Άγριες Μέλισσες» ήταν για σένα η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση αλλά και το εισιτήριο για την επιτυχία.

Ήταν το βάπτισμα του πυρός για μένα. Η τηλεόραση είναι μεγάλη δύναμη. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να μου συμβεί τόσο σύντομα μια τέτοια καλή δουλειά αφού τελείωσα τη δραματική σχολή το 2018 και είμαι πολύ λίγα χρόνια στο χώρο.

Ήσουν η αρχική επιλογή για το ρόλο του Μπάμπη;

Με είχαν καλέσει στην πρώτη σεζόν για το ρόλο του Ιορδάνη. Είχα κάνει δυο σκηνές, με τη Ρίζω (σ.σ. Ελένη Καρακάση) και τη Δρόσω (σ.σ. Δανάη Μιχαλάκη). Στην αρχή της δεύτερης σεζόν με είχαν καλέσει πάλι, για το ρόλο του Τάκη Δοξαρά, τον οποίο υποδύθηκε τελικά ο Αργύρης Πανταζάρας. Μετά από δύο εβδομάδες κι ενώ είχε γραφτεί ο ρόλος του Μπάμπη, ξαναπήγα για το συγκεκριμένο χαρακτήρα. Πέρασα από αρκετές οντισιόν και στην τελευταία γνώρισα τον Βαγγέλη Αλεξανδρή. Όταν μιλήσαμε, με ρώτησε «εσύ ποιος είσαι;» και του απάντησα «ήρθα για το ρόλο του γιου σας». Τότε μου είπε «μακάρι να σου πάνε όλα καλά!» και από εκείνη τη στιγμή δέσαμε λες και γνωριζόμασταν χρόνια.

Αυτή ήταν η αρχή και της φιλίας σας;

Ακριβώς, όλα έτσι ξεκίνησαν. Μάλιστα, πριν δοκιμάσουμε να παίξουμε μαζί για να δούμε αν ταιριάζουμε και αν έχουμε χημεία, μιλήσαμε πολλή ώρα, με αποτέλεσμα, όταν μας φώναξαν, να ήταν σαν να είχαμε κάνει πρόβα τζενεράλε οι δυο μας. Ο Βαγγέλης με βοήθησε πολύ από την πρώτη στιγμή που πήρα το ρόλο. Είναι ένας πολύ ανοιχτός άνθρωπος και μπήκε αμέσως στην καρδιά μου. Έχω γνωρίσει τη σύζυγό του και το γιο τους και έχουμε γίνει δύο πολύ καλοί φίλοι. Τον αγαπώ πολύ και είμαι σίγουρος ότι αυτή η φιλία θα κρατήσει. Αυτό που κάνει ξεχωριστό τον Βαγγέλη είναι ότι, έχοντας τεράστια εμπειρία -θεατρικά, κινηματογραφικά, τηλεοπτικά-, είναι ανοιχτός να ακούσει ένα νέο ηθοποιό. Όταν του προτείνω μια ιδέα, αν του αρέσει θα μου το πει και θα με συμβουλέψει αναλόγως, είπε ο Γιάννης Βασιλώττος στο Hello.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved