Μαίρη Ραζή: «Βέβαια έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση»
Showbiz

Μαίρη Ραζή: «Βέβαια έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση»

Η Μαίρη Ραζή μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό για την παράσταση στην οποία θα πρωταγωνιστήσει από τον Μάιο στο θέατρο «Πρόβα».

Μίλησε επίσης για τις σκληρές αναμνήσεις που έχει από το ξεριζωμό της από την Κωνσταντινούπολη, αλλά και για το κίνημα metoo.

-Ξεκίνησαν οι δίκες των κατηγορούμενων συναδέλφων σας. Περιμένετε με αγωνία την απόφαση των δικαστηρίων;

Καμία αγωνία δεν έχω. Πιστεύω απόλυτα στην ελληνική δικαιοσύνη. Αν αυτά για τα οποία κατηγορούνται, έχουν συμβεί και υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία, τότε οι αποφάσεις θα συνάδουν με τις πράξεις.

-Γιατί θεωρείτε ότι το metoo έκανε κακό στο θέατρο; Δεν έπρεπε κάποια στιγμή να καθαρίσει το τοπίο;

Φυσικά και πρέπει να μιλάμε και να καθαρίσει το τοπίο, όχι μόνο στο θέατρο, αλλά σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους. Αυτό που δεν μου άρεσε, είναι η ετεροχρονισμένη τοποθέτηση. Ωστόσο, έστω κι αργά, καλά έκαναν. Αλλά όλο αυτό το ξεκατίνιασμα, δεν είναι ωραίο. Αυτό με ενόχλησε, γιατί έκανε κακό στο θέατρο. Εμένα με έπαιρναν τηλέφωνο και με έβριζαν οι θεατές για το ποια είναι η θέση μου και γιατί δεν τοποθετούμαι. Πάρα πολύ καλά έκαναν που βγήκαν και μίλησαν, αλλά στην πορεία χάθηκε η ουσία.

-Έχετε δεχτεί ποτέ σεξουαλική παρενόχληση;

Βέβαια έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση, αλλά εκείνη την ώρα το έλυνα επί τόπου. Το θέμα είναι ότι έχει χαθεί το όριο. Δεν ξέρεις πού σταματάει το φλερτ και αρχίζει κάτι άλλο. Το φλερτ είναι αμοιβαίο, γίνεται κι από τις δύο πλευρές.

-Πως είναι να παίζετε στην ίδια σκηνή με τον σύζυγό σας, Σωτήρη Τσόγκα, αλλά και με την κόρη σας, Κοραλία Τσόγκα;

Είναι συγκινητικό όταν παίζουμε όλη η οικογένεια μαζί. Είναι πανέμορφο το συναίσθημα. Δεν έχει συμβεί πολλές φορές, καθώς η Κοραλία ακολουθεί τη δική της επαγγελματική πορεία. Σε αυτήν την παράσταση που θα κάνουμε, την έπεισα και θα έρθει. Όσον αφορά τον Σωτήρη, όταν παίζω μαζί του, διευκολύνω την επαγγελματική μου ζωή, καθώς με ένα βλέμμα, με μια κίνηση, έχουμε συνεννοηθεί.

-Έχετε ζήσει αυτό που λέμε απόλυτο έρωτα;

Ναι, έχω ζήσει το απόλυτα έρωτα. Έχω πέσει στα πατώματα. Δεν γίνεται αλλιώς.

-Τα πάθη σας τα ζήσατε;

Το μυαλό μου ήταν πάντα πάνω από τα πάθη μου. Ευτυχώς. Σώθηκα. Δεν άφηνα τον εαυτό μου να παρασυρθεί, είπε η Μαίρη Ραζή στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved