Χάρης Σώζος: «Ποτέ δεν με απασχόλησε το κομμάτι της τηλεθέασης»
Showbiz

Χάρης Σώζος: «Ποτέ δεν με απασχόλησε το κομμάτι της τηλεθέασης»

Ο Χάρης Σώζος εναι ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς της γενιάς του έχοντας αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια με σκληρή δουλειά το δικό του κοινό

Ο Χάρης Σώζος, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του, για την τρέχουσα επαγγελματική του περίοδο, για την πανδημία, για τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του STAR «Τρία Μίλια» αλλά αναφέρθηκε και στα νούμερα τηλεθέασης.

Πως κυλάει, μέχρι τη στιγμή που μιλάμε, η τρέχουσα καλλιτεχνική περίοδος;

Αυτό το διάστημα βρίσκομαι σε γυρίσματα για την καθημερινή σειρά του STAR, «Τρία Μίλια». Μία σειρά με έντονη πλοκή και ίντριγκα, γραμμένη από τον Άγγελο Χασάπογλου, η οποία νομίζω ότι έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον και ελπίζω να αρέσει και στους τηλεθεατές. Παρ ' όλες τις δυσκολίες, με τα καιρικά φαινόμενα, τον κορονοϊό, καταφέρνουμε να είμαστε μάχιμοι και με μία ομάδα συνεργατών που δουλεύουμε ομαδικά προσπαθούμε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ήταν εύκολο να βάλετε ξανά, λόγω των συνθηκών με την πανδημία, τη ζωή σας σε μία σειρά;

Στον χώρο μας, τα τελευταία έτη, υπάρχει μεγάλο πρόβλημα και μεγάλη αναταραχή. Εδώ και τρία χρόνια, ο καλλιτεχνικός κόσμος, και δεν αναφέρομαι μόνο στον δικό μας τον κλάδο, αλλά σε όλους τους κλάδους, σε όσους έχουν να κάνουν με την τέχνη ή όχι, προσπαθεί να υπάρξει κάτω από αντίξοες πραγματικά συνθήκες. Αλλά επειδή εμείς από τη φύση μας είμαστε αισιόδοξα άτομα, επειδή έχουμε μάθει να παλεύουμε και επειδή ο κόσμος έχει ανάγκη από την τέχνη, προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.

Επιστρέψατε στα τηλεοπτικά δρώμενα, ύστερα από ένα μικρό διάλειμμα με τη νέα κοινωνική σειρά το STAR «Τρία μίλια» , Τι σας κέντρισε το ενδιαφέρον;

Είναι από τα λίγα σενάρια που έχω διαβάσει όλα αυτά τα χρόνια και με έχουν συνεπάρει η ίντριγκα και οι ανατροπές του. Είναι ένα πολύ προσεγμένο και μελετημένο σενάριο και δίνει τη δυνατότητα στους ηθοποιούς να πλάσουν σύνθετους ήρωες, σύνθετους χαρακτήρες, με συγκρούσεις και απρόβλεπτα αποτελέσματα. Έχω την αίσθηση ότι οι ήρωες, συνεχώς εκπλησσόμενοι, θα βρεθούν σε καταστάσεις που θα πρέπει να ξεπεράσουν και τον ίδιο τους τον εαυτό, για να μπορέσουν να τις αντιμετωπίσουν.

Το κοινό, από το πρώτο επεισόδιο, έδειξε να ανταποκρίνεται θετικά σε αυτή τη νέα πρόταση. Έχετε κάποια αγωνία για τα ποσοστά τηλεθέασης ή δεν σας απασχολεί αυτό κομμάτι;

Ποτέ δεν με απασχόλησε το κομμάτι της τηλεθέασης. Ποτέ δεν ασχολήθηκα μετά νούμερα. Όσο και αν αυτό μπορεί να φαίνεται παράξενο, ύστερα από τόσα χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας πιστεύω ότι αν μία δουλειά γίνεται προσεγμένα, με αγάπη και μεράκι, και αφορά τον κόσμο, θα πάει σίγουρα καλά. Χαίρομαι πραγματικά που ο κόσμος μέσα στα πρώτα επεισόδια που έχουν παιχτεί στην τηλεόραση, έχει αρχίσει να αγκαλιάζει τη σειρά και ελπίζω να συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος.

Πηγή: MY TV

Διβάστε επίσης:

Χάρης Σώζος: Η ανατριχιαστική αποκάλυψη για την ημέρα του τροχαίου

Χάρης Σώζος: Συγκλονίζει με την περιγραφή του μετά το ατύχημα: «Βρέθηκα στην Πύλη του παραδείσου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved