Δούκα: Το δημόσιο ξέσπασμα στο Instagram για τις πεταμένες μάσκες για τον κορονοϊό: «Απαράδεκτοι!»
Showbiz

Δούκα: Το δημόσιο ξέσπασμα στο Instagram για τις πεταμένες μάσκες για τον κορονοϊό: «Απαράδεκτοι!»

Η Ζέτα Δούκα, σε μια από τις πρωινές της βόλτες για γυμναστική, βρήκε στο δρόμο πεταμένες πολλές μάσκες κατά του κορονοϊού και με μια δημοσίευσή της, θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια επί του θέματος. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το τηλεοπτικό κοινό έχει λατρέψει μέσα από τους ρόλους που η ίδια έχει ενσαρκώσει, τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Η Ζέτα Δούκα είναι αρκετά ενεργή στα προσωπικά της προφίλ στα social media, με την ίδια να δημοσιεύει σχεδόν καθημερινά περιεχόμενο, από την επαγγελματική της ζωή, αλλά και από όμορφες οικογενειακές στιγμές, με τον σύζυγό της και την κορούλα τους.

Το πρωί της Πέμπτης 28 Απριλίου, η Ζέτα Δούκα δημοσίευσε ένα σχετικό story στο Instagram, θέλοντας να τοποθετηθεί δημόσια για το ότι πολλοί είναι εκείνοι, που πετούν τις μάσκες που χρησιμοποιούν στο έδαφος, κάτι που για εκείνη δηλώνει πλήρη ασέβεια και προς το περιβάλλον, αλλά και προς τους υπόλοιπους.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στην "αιχμηρή" ανάρτησή της: «Καλημέρα κοιτώντας χαμηλά. Τουλάχιστον, ελπίζω να σταματήσει το απαράδεκτο φαινόμενο τον άλλο μήνα, που θα φύγουν οι μάσκες, μαζί με τον κορονοϊό. Αρκεί βεβαίως να μην πεταχτούν κάτω. Όλοι εσείς που πετάτε τις μάσκες σας κάτω αντί για τον κάδο που είναι στο ένα κέντρο, κυριολεκτικά, θα ήθελα πραγματικά να μου πείτε πώς σκέφτεστε. Αν σκέφτεστε βεβαίως για πολύ αμφιβάλω».

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved