Χάρης Γρηγορόπουλος: «Ακόμη και 20 χρόνια μετά, με αναγνωρίζουν και με φωνάζουν “Τρελαντώνη”»
Showbiz

Χάρης Γρηγορόπουλος: «Ακόμη και 20 χρόνια μετά, με αναγνωρίζουν και με φωνάζουν “Τρελαντώνη”»

O «Τρελαντώνης», Χάρης Γρηγορόπουλος μας ταξιδεύει στην εποχή της επιτυχημένης σειράς του ANT1, «Το καφέ της Χαράς».

Ο Χάρης Γρηγορόπουλος είναι ένας αρκετά επιτυχημένος ηθοποιός με μια λαμπρή καριέρα στον χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου αλλα και της τηλεόρασης. Τον ηθοποιό τον αγαπήσαμε και ξεχωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά του ANT1, «Το καφέ της Χαράς». Ατάκες, ήρωες και ολόκληρο το σενάριο χάρισε απίστευτες στιγμές γέλιου στο τηλεοπτικό κοινό. Ο ηθοποιός «ταξίδεψε» πίσω στον χρόνο και μίλησε για τον ρόλο του ενώ αναφέρθηκε και στο ριμέικ της σειράς.

Πώς προέκυψε ο ρόλος του «Τρελαντώνη» στο «Καφέ της Χαράς»;

Ο ρόλος του «Τρελαντώνη» γεννήθηκε μέσα στα μυαλά του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά. Με έναν πολύ έξυπνο τρόπο. Στη συνέχεια αυτοί το πρότειναν σε μένα για να του δώσω σάρκα και οστά. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Εγώ δέχτηκα με χαρά και τη συνέχεια τη γνωρίζετε…

Κατά πόσο σας βοήθησε ο ρόλος, στην πορεία της καριέρας σας;

Πριν από το «Καφέ της Χαράς», συμμετείχα σε μία άλλη σειρά του ΑΝΤ1, τις «Βαρβαρότητες», η οποία είχε αρκετά μεγάλη επιτυχία. Με το «Καφέ της Χαράς» όμως πρέπει να ομολογήσω ότι με μάθανε όλοι. Και ναι, με βοήθησε πολύ ο ρόλος και νιώθω πολύ ευγνώμων γι’ αυτό γιατί κι εγώ τον αγάπησα πολύ.

Δε φοβηθήκατε να πείτε «ναι» στο ριμέικ της σειράς μετά από τόσα χρόνια….;

Το μεγάλο ρίσκο σε αυτή την απόφαση δεν ήταν δικό μου, αλλά το πήραν ο Χάρης και η Άννα. Αυτοί το αποφάσισαν και δικαιώθηκαν όπως είδαμε. Ο κόσμος είχε ανάγκη να δει τη συνέχεια της ιστορίας.

Πώς θυμάστε την εποχή που πρωτοξεκινήσατε στη σειρά και τι γεύση σας έχει αφήσει;

Θυμάμαι με μεγάλη νοσταλγία την εποχή που γυρίζαμε τον πρώτο κύκλο της σειράς. Ήταν όλα υπέροχα τότε. Ήμασταν νέοι, γίναμε πολύ γρήγορα όλοι μία παρέα, κάναμε επιτυχία, και ήταν όλα υπέροχα. Περάσανε πολλά χρόνια από τότε και η γεύση που μου έχει μείνει είναι πραγματικά πολύ ωραία. Δεν έχω να θυμάμαι κάτι άσχημο ή πικρό από αυτή την συνεργασία. Μόνο γέλια, χαρά και πολλή δουλειά.

Θυμάστε να μοιραστείτε μαζί μας γεγονότα ή ευτράπελα από τα γυρίσματα ή τα παρασκήνια;

Σίγουρα είναι πολλά τα γεγονότα από τα γυρίσματα και είναι αδύνατον να τα απαριθμήσω. Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό όμως, είναι το κρύο που τρώγαμε, όταν πηγαίναμε για γύρισμα στο χωριό, που υποτίθεται πως ήταν το «Κολοκοτρωνίτσι». Αυτό το χωριό λοιπόν ήταν η Καρυά, 26 χιλιόμετρα έξω από το Άργος. Το βράδυ έκανε πολύ κρύο. Αυτό δεν θα το ξεχάσω με τίποτα.

Πώς θα χαρακτηρίζατε τον Χάρη Ρώμα μέσα από την συνεργασία σας;

Ο Χάρης Ρώμας είναι ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο. Είναι ένας άνθρωπος χαρούμενος, καλοσυνάτος, γενναιόδωρος, εμπνευσμένος. Εξαιρετικός συνεργάτης. Δημιουργεί πάντα ένα ιδανικό κλίμα. Κάνει τη δουλειά διασκέδαση κι αυτό ξέρετε, δεν είναι δεδομένο στο επάγγελμά μας. Απλά υπέροχος!

Πώς διαχειριζόσασταν τότε την μεγάλη αποδοχή του κόσμου και πώς σήμερα που σας αναγνωρίζουν ακόμη και μικρότερες ηλικίες ως «Τρελαντώνη»;

Ο ρόλος του «Τρελαντώνη» ήταν πολύ χαρακτηριστικός, και «έγραψε» πολύ έντονα στο κοινό, γι’ αυτό και τον θυμούνται ακόμη. Αυτό φαίνεται ακόμα και τώρα, που έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια και οι περισσότεροι άνθρωποι με αναγνωρίζουν με αυτόν τον ρόλο. Με φωνάζουν στον δρόμο, κλπ. Μου δίνει πολλή χαρά αυτό!

Τα νούμερα τηλεθέασης τα παρακολουθούσατε;

Τα νούμερα τηλεθέασης, δεν τα έψαχνα ποτέ, τα μάθαινα όμως, στο γύρισμα. Θυμάμαι είχαμε φτάσει να κάνουμε έως και 60%. Απίστευτα νούμερα! Τώρα πια δεν συμβαίνουν αυτά, όσο μεγάλη επιτυχία και να κάνει μια σειρά, γιατί είναι άλλες οι συνθήκες.

Τι έχει αλλάξει στην τηλεόραση τότε και τώρα;

Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Τότε δεν υπήρχε το internet, δεν υπήρχε το Netflix, τα κοινωνικά δίκτυα και η τηλεόραση είχε πολύ μεγαλύτερη αποδοχή απ’ όλες τις ηλικίες.

Πηγή: ΛΟΙΠΟΝ

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό: Χάρης Γρηγορόπουλος:Το Καφέ της Χαράς και το απίστευτο spoiler για το Έλα στη θέση μου

Χάρης Γρηγορόπουλος: Ο "Τρελαντώνης" ποζάρει με την 24χρονη κόρη του (pics)

Γρηγορόπουλος: Η κόρη του πήρε πτυχίο - Τα τρυφερά στιγμιότυπα με την Ντεμίρη και την Μαρίνα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved