Τόλης Βοσκόπουλος: Τιμήθηκε στα βραβεία Grammy – Η συγκινητική ανάρτηση της Γκερέκου
Showbiz

Τόλης Βοσκόπουλος: Τιμήθηκε στα βραβεία Grammy – Η συγκινητική ανάρτηση της Γκερέκου

Σπουδαία διάκριση για τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα ο αείμνηστος καλλιτέχνης τιμήθηκε στα βραβεία Grammy και στην κατηγορία «In Memorium» για το έτος 2022.

Στην κατηγορία αυτή τιμώνται καλλιτέχνες για το ταλέντο τους αλλά και για την προσφορά τους στον πολιτισμό. Την είδηση αυτή έκανε γνωστή η Άντζελα Γκερέκου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ποστάροντας τη φωτογραφία και ένα «ευχαριστώ».

«Τα βραβεία Grammy τίμησαν τον Έλληνα μουσικό θρύλο, Τόλη Βοσκόπουλο», αναφέρεται στη φωτογραφία με μεγάλα γράμματα. Τα σχόλια έπεσαν «βροχή» ενώ αντίστοιχο ποστ μέσα από τα stories της έκανε και η κόρη τους, Μαρία Βοσκοπούλου.

Μπορεί ο Τόλης Βοσκόπουλος να έφυγε από τη ζωή, ωστόσο έχει αφήσει πίσω του μια σπουδαία κληρονομιά αποδεικνύοντας πως για καλλιτέχνες όπως εκείνου, το ταλέντο παραμένει αθάνατο.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η είδηση του θανάτου του σπουδαίου Τόλη Βοσκόπουλου στις 19 Ιουλίου από ανακοπή, βύθισε στην απόλυτη θλίψη την οικογένειά του αλλά και όλους εκείνους που τον αγάπησαν μέσα από τα τραγούδια του και τις μεγάλες επιτυχίες του στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο τραγουδιστής αισθάνθηκε αδυναμία και αναπνευστική δυσχέρεια, δεδομένου ότι ταλαιπωρούνταν από χρόνια αναπνευστικά προβλήματα. Προκειμένου να γίνει έλεγχος της κατάστασής του, επισκέφτηκε το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, όπου βρίσκονται οι γιατροί που τον παρακολουθούσαν. Έτσι του έγινε η εισαγωγή και δόθηκε εντολή να υποβληθεί σε εξετάσεις, ενώ έλαβε την απαραίτητη αναπνευστική υποστήριξη.

Οι γιατροί είχαν ενημερώσει τη σύζυγό του, Άντζελα Γκερέκου και την κόρη του, Μαρία πως τη Δευτέρα 19 Ιουλίου θα έπαιρνε εξιτήριο. Η καρδιά του όμως τον «πρόδωσε» και «έφυγε» από ανακοπή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved