Αρναούτογλου: Ούτε ο γιος του δεν τον αναγνώρισε – Οι φώτο από το παρελθόν και η αμηχανία!
Showbiz

Αρναούτογλου: Ούτε ο γιος του δεν τον αναγνώρισε – Οι φώτο από το παρελθόν και η αμηχανία!

Ο γιος του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρήκε δυο φωτογραφίες από το παρελθόν και… όπως ο ίδιος αποκάλυψε δεν τον αναγνώρισε!

O μικρός Αναστάσης είδε δύο φωτογραφίες του μπαμπά του που απεικονίζεται να κάνει τη βόλτα του στα σοκάκια της Μυκόνου και ρώτησε τον παρουσιαστή, ποιος είναι… Ναι, καλά διαβάσατε! Δεν αναγνώρισε ότι είναι ο μπαμπάς του μιας και οι φωτογραφίες είναι από το μακρινό παρελθόν!

Ο Γρηγόρης δημοσίευσε τις εν λόγω φωτογραφίες και σχολίασε στη λεζάντα: «Αυτή τη φωτογραφία την βρήκε κάπου ο γιος μου και μου την έστειλε, με την ερώτηση: ΜΠΑΜΠΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ?…. Τώρα τι του απαντάω;»!

Στις συγκεκριμένες φωτογραφίες ο Γρηγόρης είναι αρκετά μαυρισμένος και πιο αδύνατος.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω που είναι αγνώριστος!

Να σας θυμίσουμε ότι όταν ο Γρηγόρης είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή, Ενώπιος Ενωπίω είχε αποκαλύψει για το βάρος του: «Έχω περάσει πολύ δύσκολα με τα κιλά μου. Ίσως η πιο δύσκολη στιγμή και η πιο δύσκολη μέρα της ζωής μου έχει να κάνει με την προσπάθεια να χάσω κιλά. Είναι κάτι που πραγματικά με πονάει και γι’ αυτό σοβαρεύω όταν το συζητάω. Ίσως να είχα μια πολύ κακή συνέχεια στη ζωή μου με αυτό που πήγα να κάνω. Όταν αφέθηκα και είπα στον εαυτό μου να φάει και να κάνει ότι θέλει, που δεν ξέρω για ποιο λόγο το αποφάσισα αυτό, μετά από ένα χρονικό διάστημα αποφάσισα να κάνω μια επέμβαση να πάω σε έναν γιατρό. Βρέθηκα σε έναν πλαστικό χειρουργό και μου είπε ότι έχω πολύ σπλαχνικό λίπος. Μου είπε πως μπορεί να με βοηθήσει δίνοντάς μου ένα χάπι που θα μου έκοβε την όρεξη. “Δεν θέλω όμως να πεις πουθενά ότι θα το πάρεις αυτό το χάπι”. Με άγχωσε λίγο, η αλήθεια είναι αυτή. Το παίρνω από το φαρμακείο και ο φαρμακοποιός μου το έδωσε δύσκολα. Από τότε λοιπόν άρχισε να αλλάζει η ζωή μου. Από τη μία πολύ θετικά γιατί σταματάω να τρώω και χάνω κιλά, από την άλλη είχα πάρα πολλά νεύρα με αποκορύφωμα μία νύχτα που παίζαμε χαρτιά, έγινα επιθετικός, χάνω τον εαυτό μου έγινα επιθετικός με το να χτυπήσω έναν άνθρωπο. Με σταμάτησαν οι υπόλοιποι που ήταν εκεί. Μαλώνω μετά και στον δρόμο, πάλι να χτυπήσω κάποιον και φτάνω στο ραδιόφωνο, γίνομαι επιθετικός ακόμη και με την σύντροφό μου. Προσπαθούσα να την ταρακουνήσω με έβλεπε και δεν καταλάβαινε ότι ήμουν εγώ»!

Και είχε τονίσει: «Κάποια στιγμή μου λέει η σύντροφός μου “Αυτό το φάρμακο που παίρνεις τι φάρμακο είναι; Αν δεις τις οδηγίες γράφει πως υπάρχει περίπτωση να σου ανοίξουν νευρώνες στον εγκέφαλο που δεν τους γνώριζες”. Εκεί έπαθα σοκ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved