Χριστιάννα Μπέτα: «Τρύπωσε» και πάλι στο dress room της Θεοδωρίδου και φόρεσε το πιο vintage σύνολo
Showbiz

Χριστιάννα Μπέτα: «Τρύπωσε» και πάλι στο dress room της Θεοδωρίδου και φόρεσε το πιο vintage σύνολo

Δεν είναι ούτε η πρώτη φορά, ούτε η δεύτερη, ούτε καν η τρίτη φορά που η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάννα «τρυπώνει» στη ντουλάπα της μαμά της, Νατάσας Θεοδωρίδου και φοράει τα ρούχα της.

Αυτή τη φορά όμως φόρεσε το πιο vintage κομμάτι της μητέρας της και το ζηλέψαμε πολύ! «Δεν μπόρεσα να αντισταθώ», είχε γράψει η Χριστιάνα Μπέτα στην ανάρτηση με το φόρεμα της μαμάς της, το οποίο η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει φορέσει σε παλαιότερη εμφάνισή της. Ενώ σε μια ακόμη φωτογραφία πάλι φορώντας ένα ακόμη φόρεμα της, σημείωσε: «Το πήρα από τη μαμά μου».

Αυτή τη φορά φόρεσε ένα vintage τζιν, με δαντέλα, εκείνο όμως που μας ενθουσίασε όσο τίποτα άλλο ήταν το Burberry σύνολο που δημοσίευσε αργότερα.

Δες το στη gallery

https://www.instagram.com/p/CcaNh5roXoQ

Η Χριστιάνα Μπέτα, η μεγαλύτερη κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου μένει μόνιμα στο εξωτερικό, ενώ έρχεται πολύ συχνά στην Ελλάδα, όχι μόνο για διακοπές, αλλά και για να επισκεφθεί τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η ίδια είναι 26 ετών, με στυλ πολύ εντυπωσιακό, αφού, όπως φαίνεται και από το παρουσιαστικό της, της αρέσει πολύ να φροντίζει τον εαυτό της και να αναδεικνύει το σώμα της, με τα αγαπημένα της ρούχα. Η Χριστιάνα Μπέτα έχει σπουδάσει νομική, όμως φαίνεται ότι την έχουν κερδίσει οι τέχνες και ιδιαίτερα εκείνη της ζωγραφικής. μιας και η ίδια παρουσιάζει τους πίνακες της πολύ συχνά μέσα από τα social media.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved