Ναταλία Γερμανού: «Η Μαρία Κίτσου και ο Γιάννης Κουκουράκης δεν ήρθαν ποτέ στην εκπομπή μου»
Showbiz

Ναταλία Γερμανού: «Η Μαρία Κίτσου και ο Γιάννης Κουκουράκης δεν ήρθαν ποτέ στην εκπομπή μου»

Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε η παρουσιάστρια της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται, Ναταλία Γερμανού, και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, έκανε και μια αναφορά στους πρωταγωνιστές της σειράς Άγριες μέλισσες, Μαρία Κίτσου και Γιάννη Κουκουράκη.

Τα νούμερα τηλεθέασης σε δικαιώνουν;

Πιστεύω πως τα νούμερα δικαιώνουν όλη την ομάδα που δουλεύει για την εκπομπή, όχι μόνο εμένα. Από την άλλη, ακόμα κι αν δεν έκανα αυτά τα υψηλά νούμερα, πάλι θα ήμουν υπερήφανη για τη συγκεκριμένη εκπομπή.

Φαντάζομαι πως το λες αυτό γιατί δεν έχει χρειαστεί να κάνεις εκπτώσεις.

Ναι, αυτό εννοώ. Πάντα μας ενδιαφέρουν τα νούμερα καθώς είμαστε ένα προϊόν για το κανάλι. Η τηλεθέαση μεταφράζεται σε διαφημιστικά πακέτα, σε διαφήμιση, σε εμπορικά. Είμαστε αγαπημένα προϊόντα μεν, γιατί μας συμπαθούν και μας φέρονται ως μέλη της οικογένειας τους, αλλά δεν παύει να είμαστε, προϊόντα. Επομένως, πρέπει να πηγαίνουμε· καλά-και είναι μεγάλη ευλογία να μη χρειάζεται να κάνεις εκπτώσεις στη δουλειά σου προκειμένου να το πετύχεις αυτό.

Το gossip κομμάτι θα το ενέτασσες πάλι στην εκπομπή σου;

Φέτος που δεν είχα τη λεγόμενη «κουτσομπολίστικη διάθεση» ούτε πέρυσι την είχα ιδιαίτερα-, δεν μου έλειψε καθόλου. Δεν είδα όμως να λείπει και από τους τηλεθεατές μου.

-Υπάρχει κάποιος καλεσμένος που δεν ήρθε στην εκπομπή σου; Σε ρωτώ διότι έχουμε δει να σου μιλούν πρόσωπα που δεν θα εμφανίζονταν πουθενά και σε σένα βγαίνουν για πλάκα, ακόμα και τηλεφωνικά, όπως ο Γιάννης Πάριος και ο Γιώργος Νταλάρας.

Ναι, αυτό είναι αλήθεια, αλλά υπάρχουν τέτοια πρόσωπα. Δεν είναι του Alpha, δεν έχω κανένα παράπονο από τους καλεσμένους του καναλιού. Ο «Σασμός» φέτος με τίμησε και ευγνωμονώ όλους και τον καθέναν ξεχωριστά τους σπουδαίους καλλιτέχνες της σειράς για την παρουσία τους στην εκπομπή. Επειδή με ρωτάς, λοιπόν, θα σου πω ότι η Μαρία Κίτσου και ο Γιάννης Κουκουράκης δεν ήρθαν ποτέ, όσες ενοχλήσεις κι αν τους έγιναν.

Υπάρχουν και τραγουδιστές ανάμεσα τους;

Ναι, κι αυτό ίσως είναι αστείο. Έχει τύχει να καλέσω τραγουδιστές στους οποίους έχω γράψει τραγούδια και οι οποίοι έχουν κάνει τεράστια επιτυχία, με δικά μου κομμάτια κι εκείνοι να μου πουν: "Ξέρετε, εγώ δεν βγαίνω". Εκεί λες: "Τι ζούμε;". Παρ' όλα αυτά, εγώ επιμένω να καλώ αυτά τα δυο-τρία άτομα και στο τέλος της σεζόν μπορεί να κάνω ένα κουίζ «μαντέψτε ποιοι είναι», είπε η Ναταλία Γερμανού στο Hello.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved