Χριστίνα Κεφαλά: Η πρώην Survivor ξανά σε εξωτικό προορισμό, αυτή τη φορά με νέο έρωτα και... χλιδή!
Showbiz

Χριστίνα Κεφαλά: Η πρώην Survivor ξανά σε εξωτικό προορισμό, αυτή τη φορά με νέο έρωτα και... χλιδή!

Την... επιβίωσή της σε θέματα καρδιάς φαίνεται πως δοκιμάζει η Χριστίνα Κεφαλά, πρώην παίκτρια του Survivor η οποία εδώ και λίγο καιρό είναι πολύ ερωτευμένη με νέο αμόρε!

Μάλιστα, η εντυπωσιακή καλλονή δείχνει να διανύει την καλύτερη περίοδο της σχέσης της καθώς βρίσκεται με τον άντρα που μονοπωλεί το ενδιαφέρον της στις Μαλδίβες.

Ναι, καλά διαβάσατε, το σχετικά νέο ζευγάρι διανύει περίοδο ερωτικών διακοπών σε ένα μέρος που ενδείκνυται για ερωτευμένα ζευγάρια.

Πληροφορίες θέλουν τη Χριστίνα να είναι τρελά ερωτευμένη και να έχει παραδοθεί σε αυτό το πάθος που έχει κατακλύσει τη ζωή της τον τελευταίο καιρό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άντρας που μονοπωλεί το ενδιαφέρον της είναι νεότατος, ωραίος και επιχειρηματίας, δηλαδή έχει το τρίπτυχο της επιτυχίας και για τους περισσότερους θεωρείται... κελεπούρι.

Για τη Χριστίνα πάντως, είναι ένας άντρας που έχει καταφέρει να τη βγάλει πολύ εκτός καθημερινότητας αλλά και... ελληνικής πραγματικότητας, προσφέροντάς της ονειρεμένες διακοπές σε έναν παραμυθένιο προορισμό που λίγοι καταφέρνουν να επισκεφτούν κατά τη διάρκεια της ζωής τους.

Η ίδια ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες από τις διακοπές της εκεί, ποζάροντας με φόντο όμορφα τοπία των Μαλδίβων που μοιάζουν με... καρτ ποστάλ.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved