Αννίτα Ναθαναήλ: Για πρώτη φορά αποκάλυψε πώς αντέδρασε όταν είδε την Ιωάννα πρώτη φορά χωρίς μάσκα
Showbiz

Αννίτα Ναθαναήλ: Για πρώτη φορά αποκάλυψε πώς αντέδρασε όταν είδε την Ιωάννα πρώτη φορά χωρίς μάσκα

Στην εκπομπή Μαμά-δες φιλοξενήθηκε η Αννίτα  Ναθαναήλ και μίλησε για τη σχέση της με την Ιωάννα Παλιοσπύρου ενώ αποκάλυψε πώς αντέδρασε όταν για πρώτη φορά την είδε χωρίς τη μάσκα της.

«Ένιωσα ότι κάτι πρέπει να κάνω για να την βοηθήσω και έψαχνα καιρό πως να την πλησιάσω. Η αλήθεια είναι ότι είχα το βήμα και τον τρόπο να το κάνω, χάρη στον σύζυγο μου ο οποίος είναι παιδικός φίλος του προέδρου μιας από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες συγκέντρωσης χρημάτων για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ήταν πολύ πολύ μεγάλη η βοήθεια του κόσμου, λάβαμε ατελείωτα χιλιάδες, εκατοντάδες μηνύματα αγάπης και προσφοράς και αυτό έκανε δυνατό το να βγει η Ιωάννα από αυτό το τέλμα στο οποίο βρισκόταν. Βρισκόταν εγκλωβισμένη μεταξύ νοσοκομείου και σπιτιού σε ένα περιβάλλον πολύ αφιλόξενο με αρκετούς κινδύνους.

Ελλόχευε κινδύνους αυτή η ιστορία. Και το πρώτο πράγμα που θέλαμε ήταν να την απομακρύνουμε από αυτό το περιβάλλον που παρακολουθείτο από την δράστρια και αυτή ήταν μόνο η αρχή», είπε και τόνισε:

«Δεν ήταν εύκολο».

Όσο για την πρώτη φορά που την είδε χωρίς μάσκα; «Ήταν πάρα πολύ συγκινητική η στιγμή όταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου ήρθε σπίτι μου και έβγαλε την μάσκα και μου είπε, «με βλέπεις;» και η αλήθεια είναι ότι έπρεπε να είμαι πολύ ψύχραιμη εκείνη τη στιγμή και πολύ δυνατή για να μην αντιδράσω. Δεν αντέδρασα γιατί ήμουν οπλισμένη και ήξερα πως ότι δω θα είναι κάτι δύσκολο. Έχει ξεπεράσει όλο αυτό που της συμβαίνει, έχει κάνει τεράστια βήματα και έχει βάλει τους στόχους της», είπε.

Δες το σχετικό απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved