Γερμανού: Ζήτησε 12.000 ευρώ για να παίξει μουσική στο γάμο του Μαυρικίου; Χαμός στο twitter!
Showbiz

Γερμανού: Ζήτησε 12.000 ευρώ για να παίξει μουσική στο γάμο του Μαυρικίου; Χαμός στο twitter!

Χαμός στο twitter μετά τις δηλώσεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου πως παρουσιάστρια του ζήτησε 12.000 ευρώ για να παίξει 45 λεπτά μουσική στο γάμο του.

«Είναι αλήθεια αυτό που είπα για την παρουσιάστρια. Χαρακτηριζόμαστε από κάποιες εκπομπές και κάποιους πανελίστες ως δήθεν ζευγάρι. Με ενόχλησε ότι υπάρχουν δήθεν συμπεριφορές από ανθρώπους που μας λένε δήθεν. Κι έδωσα ένα παράδειγμα και είπα για την πρόταση στην παρουσιάστρια. Δεν έκανα την πρόταση στην ίδια, αλλά σε έναν από τους ανθρώπους που τη μανατζάρουν. Ζήτησε 12.000 ευρώ για να έρθει να παίξει μουσική για 45 λεπτά... Έχουμε κλείσει 3 τραγουδιστές για το γάμο μας, αλλά δεν μπορώ να πω πολλά. Η μία, το όνομά της συνδέεται με ένα χρώμα, ενώ ο άλλος είναι Κύπριος», είπε στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη.

Λίγο αργότερα οι twitter-αδες λύσσαξαν να μαντέψουν ποια είναι αυτή η παρουσιάστρια, μέχρι που κάποιος ανέφερε το όνομα της Ναταλίας Γερμανού.

Εκείνη φυσικά δεν το άφησε αναπάντητο, λύνοντας τις απορίες τους με μια απλή φράση: «Αν το πιστεύεις αυτό για εμένα, μπλόκαρε με» έγραψε.

«Εγώ πάλι δεν έχω καταλάβει. Και να είσαι εσύ, και να το ζήτησες αυτό το ποσό, το κακό που είναι; Κάνεις μία δουλειά και όπως όλοι μας θέλεις και να πληρωθείς. Δηλαδή φτάνουμε στο σημείο πλέον να 'δαιμονίζουμε' και τις δουλειές;», απάντησε κάποιος άλλος με την παρουσιάστρια να του απαντάει: «Θέλω να διαχωρίζουμε τις αλήθειες από τα ψέματα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved