Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ερωτευμένη ξανά! Αυτός είναι ο άντρας που στέκεται στο πλευρό της
Showbiz

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ερωτευμένη ξανά! Αυτός είναι ο άντρας που στέκεται στο πλευρό της

Νέο κεφαλαίο στη ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου!

Το κορίτσι αυτό που με θάρρος, υπομονή και επιμονή συνεχίζει να δίνει τον αγώνα του, δείχνει να ξεπερνά όλα τα εμπόδια με στόχο να αναγεννηθεί!

Και ναι, το έχει καταφέρει! Για πρώτη φορά μετά από σχεδόν δυο χρόνια η Ιωάννα πήρε την απόφαση να εμφανιστεί στην εκπομπή Πρωταγωνιστές χωρίς τη μάσκα της και αυτό είναι ένα μήνυμα πολύ δυνατό σε όλες εκείνες τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης μάλιστα δε δίστασε να τη ρωτήσει για την προσωπική της ζωή και το κεφάλαιο άντρες.

Πράγματι σύμφωνα με πληροφορίες του «Ελεύθερου Τύπου» της Κυριακής, η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι ερωτευμένη ξανά με έναν άνθρωπο ο οποίος της συμπαραστέκεται στον επίπονο δρόμο της αποκατάστασης. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γνωριμία τους έγινε μέσω κοινών γνωστών ενώ υπήρξε ένα σημαντικό διάστημα μέχρι η Ιωάννα να εμπιστευτεί τον άνθρωπο αυτό.

Είναι αρκετές φορές που εκείνος τη συνοδεύει σε θεραπείες που κάνει ή στα ιαματικά λουτρά στο Λουτράκι όπου πηγαίνει συχνά. Η ίδια έχει αποφύγει να μιλήσει για τον σύντροφό της ενώ τον γνωρίζουν μονάχα οι στενοί φίλοι της και η οικογένειά της.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην εκπομπή, Πρωταγωνιστές εμφανίστηκε με το φυσικό της μαλλί, χωρίς τη μάσκα και με μακιγιάζ και… αφήνει πίσω το παρελθόν! Λίγο πριν το τέλος της εκπομπής, Πρωταγωνιστές, η Ιωάννα Παλιοσπύρου εμφανίστηκε με το δικό της φυσικό μαλλί, χωρίς τη μάσκα και με μακιγιάζ τον συνάντησε σε μία παραλία και του μίλησε για τη ζωή από δω και πέρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved