Το πορτοκαλί είναι το νέο μαύρο και οι επώνυμες το αποθεώνουν μέσα από μοναδικές εμφανίσεις
Showbiz

Το πορτοκαλί είναι το νέο μαύρο και οι επώνυμες το αποθεώνουν μέσα από μοναδικές εμφανίσεις

Με βάση τη χρωματολογία το πορτοκαλί είναι ένα συμπληρωματικό χρώμα και μάλιστα είναι αυτό της ενέργειας και μάντεψε… τη φετινή σεζόν έχει κάνει θραύση με τις επώνυμες να το έχουν τιμήσει δεόντως.

Κι αν δεν το είχες σκεφτεί μέχρι τώρα, εμείς σου έχουμε συγκεντρώσει τις μοναδικές πορτοκαλί εμφανίσεις που έχουν κάνει οι επώνυμες και θα ξετρελαθείς!

Το total θα ήταν και το ιδανικό, δηλαδή όπως το έχει φορέσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία επέλεξε πορτοκαλί παντελόνι σε ίσια γραμμή με ασορτί πουκάμισο ή μπορείς να επιλέξεις ένα κοστούμι, όπως η Ναταλία Γερμανού και να φορέσεις από μέσα ένα τοπ ή ένα πουκάμισο σε άλλη απόχρωση.

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει αποθεώσει το πορτοκαλί χρώμα επιλέγοντας μια ολόσωμη φόρμα και η Φαίη Σκορδά κάνοντας μια απίθανη εμφάνιση με ένα πορτοκαλί φόρεμα μίντι σε άλφα γραμμή.

Η Ελένη Μενεγάκη από την άλλη, επειδή είναι και πολύ μπροστά στη μόδα, το έχει φορέσει μέσα στο καταχείμωνο επιλέγοντας ένα τέλειο κοντό πουλόβερ και το συνδύασε με τζιν παντελόνι.

Η Δούκισσα Νομικού το φόρεσε και το απογείωσε σε στιλ που θα λατρέψεις ενώ η Ζέτα Μακτυπούλια επέλεξε ένα απλό μακρύ φόρεμα για όλες τις ώρες της ημέρες. Και για το τέλος σου έχω κρατήσει τη Μαρία Μπεκατώρου η οποία έχει τιμήσει δεόντως το πορτοκάλι χρώμα μέσα από την εκπομπή της κάνοντας διάφορες εμφανίσεις. Και φυσικά το κοινό στοιχείο όλων αυτών των κυριών εκτός από τη Ναταλία είναι το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της.

Ναι, πάει υπέροχα το πορτοκαλί χρώμα στις ξανθιές αλλά πού να το δεις και σε μελαχρινή, όπως στη Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία επέλεξε ένα μοναδικό κοστούμι με παντελόνι καμπάνα και από μέσα το συνδύασε με ένα απλό λευκό μπλουζάκι.

Δες τις όλες στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved