Στέλιος Μανουσάκης: H μαντινάδα για την επέτειο γνωριμίας με την Ηλιάκη και το δημόσιο «σ΄αγαπώ»
Showbiz

Στέλιος Μανουσάκης: H μαντινάδα για την επέτειο γνωριμίας με την Ηλιάκη και το δημόσιο «σ΄αγαπώ»

Τέσσερα χρόνια έρωτα γιορτάζουν ο Στέλιος Μανουσάκης και η Μαρία Ηλιάκη.

Το ζευγάρι που έχει δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια είδε τη ζωή του να αλλάζει ολοκληρωτικά με τον ερχομό της κόρης του.

Το μεσημέρι της Κυριακής (1-05) ο Στέλιος Μανουσάκης ανήρτησε μια τρυφερή τους φωτογραφία και ευχήθηκε στην αγαπημένη του με μια υπέροχη μαντινάδα. «Όταν μου λες το σ´αγαπώ, δεν λέγεται η χαρά μου, γίνομαι αετός στον ουρανό και εσύ είσαι τα φτερά μου... ❤️ 4 years 👩❤️👨», έγραψε ο ίδιος με τη Μαρία να σχολιάζει με καρδούλες.

Δες την ανάρτηση στη gallery

Σε παλιότερη συνέντευξή της, η Μαρία Ηλιάκη μιλώντας για τη γνωριμία της με τον Στέλιο Μανουσάκη είχε εξομολογηθεί:

«Δεν θέλω να λέω πολλά για τον Στέλιο για να μη μου τον ματιάζουνε, αλλά τελικά όλο για εκείνον μιλάω! (Γελάει.) Ναι, γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια εξ όψεως. Δεν κάναμε ποτέ παρέα. Λέγαμε απλά ένα «γεια». Και τα έφερε έτσι η ζωή που είπαμε τελικά πολύ περισσότερα. Μερικές φορές τον κοιτάω, με κοιτάει και μου λέει «Πίστευες ποτέ πως εμείς οι δύο θα κάναμε παιδί;».

Σκέψου πως κάθε καλοκαίρι τον έβλεπα στην Κρήτη, είναι και εκείνος από εκεί, κάναμε διακοπές στο ίδιο μέρος. Με τίποτα δεν θα μπορούσα να φανταστώ τι μας επιφύλασσε η ζωή. Αλλά η ζωή κάπως τα φέρνει τα πράγματα και όταν αυτά έρχονται δεν έχεις λόγο να τους αντιστέκεσαι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved