Σπυροπούλου: Έτσι υποδέχτηκε τον Μάιο- Οι νέες φώτο με ροζ μπικίνι και η απίθανη σιλουέτα της!
Showbiz

Σπυροπούλου: Έτσι υποδέχτηκε τον Μάιο- Οι νέες φώτο με ροζ μπικίνι και η απίθανη σιλουέτα της!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έφερε το καλοκαίρι στα social media, με την ίδια να υποδέχεται τον νέο μήνα με δυο υπέροχες φωτογραφίες, αποκαλύπτοντας το καλλίγραμμο σώμα της. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, με τους τηλεθεατές να την παρακολουθούν κάθε απόγευμα από την εκπομπή της "Κάτι Ξαναψήνεται".

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρίσκεται ίσως στην πιο υπέροχη περίοδο της ζωής της και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από το χαμόγελό της. Η ίδια είναι απόλυτα ερωτευμένη με τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, με τον οποίο είναι αχώριστοι και δεν μπορούν στιγμή ο ένας μακριά από τον άλλον.

Μετά από τις όμορφες πασχαλινές διακοπές της στην Κρήτη, παρέα με τον αγαπημένο της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποφάσισε το πρωί της Πρωτομαγιάς να απολαύσει τον υπέροχο καιρό σε μια παραλία.

Μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και τα τηλεοπτικά πλατό, η ίδια πόζαρε με το πιο γλυκό της χαμόγελο στον φωτογραφικό φακό με ένα υπέροχο ροζ μπικίνι, το οποίο και τόνισε πολύ όμορφα το υπέροχο σώμα της. Μάλιστα, έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας της την χαρακτηριστική φράση: "Γεια σου αγαπημένε μου Μάη"

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved